Γιατί δεν πήγα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και σε κανένα συλλαλητήριο τέτοιου τύπου!!
Γιατί δεν πήγα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και σε κανένα συλλαλητήριο τέτοιου τύπου!!

Οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων ειναι ύποπτοι όταν καλούν να μιλήσουν τύποι σαν τον Μίκη Θεοδωράκη. Μέτα έχουμε προώθηση και από καθεστωτικές σελίδες, περίεργο ε? κάπως έτσι δεν μάζεψαν και τους δήθεν αγανακτισμένους? μετά από κάτι που είδαμε στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη απο τους "μακεδονομαχους" η όπως τους λένε αναθεωρήσαμε κάποια πράγματα σχετικά με τα συλλαλητήρια δεν θα πούμε περισσότερα σχετικά με αυτό δημοσια για ευνόητους λογούς και ήδη μας έχουν στην μαύρη λίστα όσοι έχουν μυαλό ας καταλάβουν τι θέλουμε να πούμε.

Μέτα στέλνουν τους γνωστούς και οι έγκυρες πήγες τους λένε τα ίδια ακριβώς ψέμματα που έλεγαν και πριν ένα χρόνο: ακροδεξιοί φασίστες προκάλεσαν τα επεισόδια, ξανά στο ίδιο έργο θεατές.

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα χρόνια τώρα! και όλες οι καθεστωτικές σελίδες θεωρούνται έγκυρες πήγες και στην πρώτη θέση η λογική λέει ότι όταν σε κοροϊδεύει κάποιος μια φορά θα το κάνει συνεχεία και αντί να έχουν την κατάληξη της ΕΡΤ έχουν άνοδο..

Μέτα έχουμε και φαινομενικά ανεξάρτητες σούπερ πατριώτες που ειναι ύποπτες ως δούρειοι ίπποι, και για να κρατούν την μάζα απασχολημένη υπό την σημαία και καλα πατριωτικών σελίδων:

Μερικές κρητικές
Τουλάχιστον εμένα προσωπικά μού είναι ιδιαίτερα αρεστή...
Τό πατριωτικό περιεχόμενο τών αναρτήσεων ικανοποιεί απολύτως τίς απαιτήσεις μου...
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση
Μου αρέσουν οι κοινοπιοισεις σας.
Συνεχίστε δυναμικά.

Όταν βάλαμε εμείς κρητικές στο facebook πλάκωσαν όλα τα troll και έγραφαν τα γνωστά , περιεργο που δεν ενοχλούν αλλες φαινομενικά πατριωτικές σελίδες που παράδοξος δεν ενοχλήθηκαν πότε από το σύστημα και έχουν άνοδο....

Μερικές φαινομενικά πατριωτικές σελίδες που βαζουν και σημαίες και παριστάνουν τους σούπερ πατριώτες και δώσε εικόνες για το συλλαλητήριο η πιο πριν εκαναν κανονική εκμετάλλευση την δολοφονία του Κατσίφα.

Περιττό να πούμε οτι μια "πατριωτική" ιστοσελίδα εκτός τις προπαγάνδες που βάζει κάθε τόσο, έβαλε μια εικόνα στην σελίδα facebook ως εξώφυλλο καθαρή πλύση εγκεφάλου! και παράδοξος από τότε πήρε την ανηφόρα στο alexa! τυχαίο η άπλα έτυχε και ειναι ηλίθιοι?

Μήπως ειναι τυχαίο το γεγονός οτι όλες αυτές οι σούπερ πατριωτικές σελίδες επι χρονιά δεν ασχολούνται με εναλλακτικά θέματά για να μην ξυπνήσουν οι μάζες? με αποτέλεσμα αν και πολλές απο αυτές υπάρχουν πριν από εμάς να μην προσφέρουν τίποτα, η μάζα δεν έμαθε τίποτα από το internet! εκτός απο αυτά μαζεύουν τον κόσμο αυτούς που δεν ειναι σε καθεστωτικές σελίδες από πραγματικά ανεξάρτητες πήγες.

Αν πάτε πίσω στο 2014 υπήρχαν πάρα πολλές σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης σήμερα μετρημένες στα δάκτυλα ειναι,ο μεγάλος όχλος ειναι μαζεμένος είτε σε σελίδες σαβούρες και αποχαύνωσης είτε σε καθεστωτικές είτε σε φαινομενικά πατριωτικές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications