«Μπάτε σκύλοι άλεστε» εισβολή καθηγητών στο στούντιο “ειδήσεων” της ΕΡΤ   (Βίντεο)
«Μπάτε σκύλοι άλεστε» εισβολή καθηγητών στο στούντιο “ειδήσεων” της ΕΡΤ   (Βίντεο)

Η Κρατική τηλεόραση στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ που βλέπουν μονο κάτι νοητικά ανάπηροι και οι συγγενείς όσων ειναι σε αυτή την σφηκοφωλιά και ειναι πάρα πολλοί, ειναι κλασικό αυτό σε συμμορίτες να μαζεύονται σε αγέλες αφού κανένας τους δεν έχει δουλέψει πραγματικά , αν θέλετε να πάρετε μια γεύση μπείτε στην ομάδα της «Εφ.Συν.» έχει και Διευθυντή! πάνω από 120 άτομα για μια ιστοσελίδα και στο τέλος βάζουν και copy paste! μαντέψτε ποιοι πληρώνουν όλους αυτούς τους συμμορίτες σε διάφορες τέτοιες ιστοσελίδες ακόμα και δήθεν ανεξάρτητες,ποιες ειναι αυτές? άπλα σχολιάστε υπέρ της Χούντας σε διάφορες "έγκυρες πήγες" δηθεν "ανεξάρτητες" να δείτε ποσά μισθωμένα troll θα εμφανιστούν δικά τους δήθεν ως άσχετοι τα ίδια και στο facebook:

Ξαφνικά διεκόπη το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που ξεκίνησε στις 21.00 και η παρουσιάστρια Αντριάννα Παρασκευοπούλου έδωσε πάσα για διαφημίσεις ενώ ακούγονταν χτυπήματα και θόρυβοι.

Όπως έγινε γνωστό αναπληρωτές εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στο στούντιο ειδήσεων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού. Όση ώρα στους δέκτες της ΕΡΤ προβάλλονταν διαφημίσεις, υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και τον αρχισυντάκτη του δελτίου ειδήσεων να διαβαστεί ένα κείμενό τους.

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε σύνδεση με το στούντιο 3 όπου εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών απηύθυνε το μήνυμά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το δελτίο διεκόπη ξαφνικά, όταν ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς μετέδιδε το ρεπορτάζ του για το παρασκήνιο της αυριανής συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου, ακούστηκαν δυνατοί βρόντοι. Οσο περνούσε μάλιστα η ώρα δυνάμωναν. Προφανώς, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν χτυπήματα στην πόρτα από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Η παρουσιάστρια διέκοψε την προβολή του δελτίου και πέρασε εκτάκτως σε διαφημίσεις.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications