Παράξενη περίπτωση  απαγωγής  εξωγήινου με την μορφή χταποδιού στην Ιαπωνία!
Παράξενη περίπτωση εξωγήινου με την μορφή χταποδιού στην Ιαπωνία!


Η εικόνα ειναι από μια ταινία,Doctor Who: The Ood Are Back, το πλάσμα από τον πλανήτη του Ood.. το κάλο με τέτοιες ταινίες που ονομαζουν "επιστημονικής φαντασίας" ειναι το γεγονός ότι βάζουν στοιχειά που ήδη ξέρουν, και που ελάχιστοι έχουν καταλάβει, (όπως έχουμε ξανα πει η πραγματικότητα του τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Γη ξεπερνάει την φαντασία των περισσότερων), και απο την ταινία πάνε στην πραγματικότητα:

Μια από τις πιο περίεργες περιπτώσεις εξωγήινης επίθεσης και απαγωγής συνέβη στις 6 Απριλίου του 1974 στην πόλη Κιτάμι, στο ιαπωνικό νησί Χοκάιντο. Στις 3 π.μ. περίπου, ο αγρότης Yoshihiro Fujiwara κοιμόταν στο κρεβάτι του όταν ξύπνησε από δυνατά χτυπήματα και το γαύγισμα του σκύλου του.

Αρχικά, ο Fujiwara πίστεψε ότι ηταν κλέφτες ή οι έφηβοι που είχαν φτάσει στο οικόπεδο του, καθώς το σπίτι του αγρότη ήταν μακριά από άλλους οικισμούς και ήταν πολύ απομονωμένο. Τότε σηκώθηκε και τρίβοντας τα μάτια του βγήκε από το σπίτι να δει τι συμβαίνει και συνάντησε μια ψηλή φιγούρα(πάνω από 3 μέτρα) ντυμένη με διαφανές στολή.

Όλο το σώμα του πλάσματος ήταν σε ένα λευκόχρυσο σαν πλαστικό, και φαινόταν σαν ένα υβρίδιο ενός ανθρώπου και ενός χταποδιού. Κάτω από το "στήθος" είχε πλοκάμια, και το κεφάλι ήταν μεγάλο, με κεκλιμένα μάτια και έμοιαζε επίσης με ένα κεφάλι μαλακίων. Πάνω από αυτό ήταν κάτι σαν ένα μπλε κράνος.

Στο σημείο της μύτης, το πλάσμα είχε δύο επιμήκεις σχισμές για ρουθούνια, και το δέρμα είχε καστανόχρωμο χρώμα και ήταν λοφώδες όπως το δέρμα των βακαλάων. Το πλάσμα στάθηκε στο έδαφος σε δύο πλοκάμια και τα άλλα δύο ήταν προφανώς αντί των μπροστινών άκρων. Κάθε σκέλος άκρου τελειώνει με κάτι στρογγυλεμένο, ίσως σαν παπούτσι.

Το πλάσμα ήταν τελείως σιωπηλό και ακίνητο, με εξαίρεση την κεραία στο "κράνος". Από αυτή την κεραία έβγαινε κατι σαν ηλεκτρικό ρεύμα και την κουνούσε. Ο αγρότης βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και απλά το κοιτούσε. Και τότε το πλάσμα σήκωσε απότομα ένα από τα πλοκάμια προς τα πάνω στον ουρανό και έπειτα όλος ο χώρος γύρω από τον άνθρωπο εμφανίστηκε μπλε φως .

Μόνο τότε ο αγρότης "ξύπνησε" και έτρεξε πίσω στο σπίτι, χτυπώντας την πόρτα πίσω του. Έπειτα πήγε στο παράθυρο και κοίταξε να δει έξω, και είδε ένα ιπτάμενο δίσκο να χαμηλά πάνω από το έδαφος, από το οποίο έβγαινε ένα πορτοκαλί φως.

Ο Fujiwara πιθανώς νόμιζε οτι την γλίτωσε μέσα στο σπίτι, αλλά έκανε λάθος. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι μια αόρατη δύναμη είχε σηκώσει τα πόδια του και τα τραβούσε προς το παράθυρο.

Αρχικά προσπάθησε να κρατηθεί με τα χέρια στο πάτωμα, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε εντελώς από το πάτωμα.Ο αγρότης,σοκαρισμένος από τον φόβο, είδε πως κάτι το τραβούσε προς την κατεύθυνση του ιπτάμενου δίσκου όλο και πιο δυνατά, μέχρι που τελικά έπεσε σε ένα σκληρό μεταλλικό πάτωμα.

Κοιτάζοντας γύρω του, ο αγρότης είδε ότι μέσα στο σκάφος ήταν γεμάτο με μπλε χρώμα, και μερικές επιγραφές στους τοίχους. Την ίδια στιγμή μύριζε απαίσια. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν δύο πλάσματα, παρόμοια με το πρώτο εξωγήινο-χταπόδι.

Άρχισαν τηλεπαθητικά του λένε ότι ήταν ασφαλής και ότι «θα σε πάμε πίσω στο σπίτι σου». Αυτά τα "λογία" δεν πείθουν τον Fujiwara και έκανε μια προσπάθεια να ξεφύγει, αλλά τον έσπρωξαν. Και έπειτα ... έπεσε μέσα από την ανοιχτή πόρτα μέχρι το έδαφος περίπου 10 μέτρα και δεν έπαθε τίποτα..

Όταν σηκώθηκε, συνειδητοποίησε ότι ήταν μακριά από το σπίτι του, τουλάχιστον δυο μίλια από αυτόν. Ήξερε έναν άνθρωπο που ζούσε σε αυτά τα μέρη και έτρεξε στο σπίτι του.Όταν ήταν ήδη στο σπίτι του, είδε το ρολόι και συνειδητοποίησε ότι η επίθεση εναντίον του και η παράξενη απαγωγή διάρκεσε περίπου μια ώρα.

Την επόμενη μέρα, ο Fujiwara καθόταν στο σπίτι εξαντλημένος.Και ξαφνικά ένας τον έπιασε εντός πόνος, σαν να εισέρχεται κάτι μέσα του από τα άκρα των αυτιών και των δακτύλων του.

Και τότε θυμήθηκε και πήρε αμέσως ένα κομμάτι χαρτί και άρχισε να σχεδιάζει αυτά που θυμόταν . Την ίδια στιγμή, υπήρχε μια φωνή στο κεφάλι του που τον διέταζε να «έρθει στο δίσκο όταν βρισκόταν στο βουνό». Όλα αυτά συνοδεύονταν από μια εικόνα του τόπου όπου έπρεπε να πάει.
Εδώ ξανά λέμε ότι το χταπόδι(και οχι μόνο) έχει εξωγήινη καταγωγή, o Phil Schneider που δολοφονήθηκε από την μασονία έλεγε ότι το αίμα των εξωγήινων ειναι παρόμοιο με των χταποδιών..

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications