Μια γυναικά στην Ιρλανδία λέει ότι σε μια προηγούμενη ζωή της ήταν δολοφόνος και τώρα τιμωρείται για τις αμαρτίες
Μια γυναικά στην Ιρλανδία λέει ότι σε μια προηγούμενη ζωή της ήταν δολοφόνος και τώρα τιμωρείται για τις αμαρτίες

Η 47χρονη κάτοικος του Cork της Ιρλανδίας, η Sharon Parett βλέπει τακτικά το ίδιο όνειρο σε όλη της ζωής της. Σε αυτό το όνειρο, εμφανίζεται η εικόνα ενός άνδρα από τη Νέα Ορλεάνη, ενώ αισθάνεται ότι σκοτώνει ανθρώπους. Εν τω μεταξύ, αυτό το καιρό όλα της πάνε στραβά, με τραυματισμούς, ασθένειες και θάνατο συγγενών.

Η Sharon είναι βέβαιη ότι τα παράξενα όνειρα δείχνουν την προηγούμενη ζωή της και στη νέα ζωή της στην Ιρλανδία υποφέρει από την τιμωρία για τις αμαρτίες της στην προηγούμενη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, η Sharon είχε ατυχήματα τέσσερις φορές και υπέστη επίσης τέσσερα σοβαρά κατάγματα. Επιπλέον, έπασχε συνεχώς από διάφορες αλλεργίες, αλλά το πιο τρομερό γι 'αυτήν ήταν ο θάνατος δυο ατόμων της οικογένειάς της.

Ο σύζυγος της Sharon, ο 47χρονος Tim Parette, πιστεύει 100% στην εκδοχή της συζύγου του για την προηγούμενη ζωή και ότι τώρα πληρώνει τις αμαρτίες. Επιπλέον, έκανε την εικόνα ενός δολοφόνου από τη Νέα Ορλεάνη, την οποία είχε δει σε ένα όνειρο.

Σε αυτή την εικόνα, ο δολοφόνος φορούσε ένα παλτό ηταν η μόδα της δεκαετίας του 1920. «Πιστεύω στη μετενσάρκωση και μου φαίνεται ότι έχω ξαναγεννηθεί αρκετές φορές . Όταν είδα όνειρα με αυτόν τον άνθρωπο, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν κακός και έκανε φοβερά πράγματα. »

«Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, αλλά είμαι βέβαιη ότι σκότωσε ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να ήταν αστυνομικός που συχνά σκοτώνουν εγκληματίες (αυτό ήταν ασυνήθιστο εκείνα τα χρόνια), αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι ο ίδιος ήταν κακός άνθρωπος και τώρα πληρώνω το τίμημα για τις ενέργειές του.»

Σύμφωνα με την Σάρον, η ζωή της τα τελευταία 40 χρόνια έχει γεμίσει με τα πιο δυσάρεστα περιστατικά . "Είμαι αλλεργική σε πολλά πράγματα όπως σε γάτες, σκύλους, άλογα, φουντούκια, χόρτα, γύρη, πεπόνια, μούχλα.Και έσπασα τέσσερα κόκαλα, σε πέντε χρόνια, σε τέσσερα τροχαία ατυχήματα".

Η Σαρόν διαβεβαιώνει ότι η μοίρα αποφάσισε να την τιμωρήσει για παλιές αμαρτίες.

Λέει ότι η εμμονή στο όνειρο είναι πραγματικό. "Ξεκινά πάντα με το γεγονός ότι εγώ, με τη μορφή μαύρου άνδρα με αδιάβροχο ή παλτό στην αρχή του εικοστού αιώνα, πηγαίνω σε μια εγκαταλελειμμένη παμπ. Ανεβαίνω σκάλες, βλέπω την αντανάκλασή μου στον καθρέφτη, αυτό είναι το πιο τρομερό μέρος του ονείρου, γιατί τότε καταλαβαίνω."

"Υπάρχει μια γυναίκα που στέκεται στην κορυφή των σκαλοπατιών και φαίνεται αναστατωμένη και φοβισμένη. Κρύβεται στη γωνία και προσπαθεί να κρύψει τα δύο της παιδιά. Φοβάται από μένα. ".

Κάποτε που είχε πάει στην Ινδία πήγε σε ένα βουδιστικό ναό, όπου είπε στον ιερέα για τα όνειρα και κατάλαβε την λογική των τιμωριών του παρελθόντος, αλλά τώρα είναι καλός άνθρωπος.

Βρέθηκε επίσης στην Τουρκία και συναντήθηκε εκεί με ένα άνδρας που την κοίταζε με έκπληξη, σαν να την είχε ξαναδεί. Αλλά ίδια έβλεπε αυτόν τον άνθρωπο για πρώτη φορά στη ζωή της.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications