Ξέσπασμα αδελφής Κατσίφα κατά των αλβανικών αρχών: «Ντροπή να προσβάλουν έτσι την ιστορία μας»
Ξέσπασμα αδελφής Κατσίφα κατά των αλβανικών αρχών: «Ντροπή να προσβάλουν έτσι την ιστορία μας»

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης φαίνεται πως είναι η αλβανική πολιτεία. Από το απόγευμα ξεκίνησαν τα προβλήματα για Ελλαδίτες και Βορειοηπειρώτες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η αρχή έγινε με κάποιους Ελλαδίτες ανάμεσά τους και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαββίδη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος στη χώρα.

Στην συνέχεια όμως, οι αλβανικές αρχές προχώρησαν σε μια χωρίς προηγούμενο κίνηση στα διεθνή χρονικά κίνηση. Απαγορεύουν την είσοδο στην χώρα σε Αλβανούς πολίτες. Οι αρχές απαντούν στις ερωτήσεις των πολιτών λέγοντας πως δεν έχουν υποχρέωση να παρέχουν εξηγήσεις. Απειλούν δε όσους δεν συμμορφώνονται με σύλληψη.

Μεταξύ των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν είναι συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ενώ μέχρι στιγμής, πληροφορίες αναφέρουν πως προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε μία από τις αδερφές του, που της αρνήθηκαν την είσοδο.

Δείτε το ξέσπασμα της Ερμιόνης Κατσίφα εναντίον των αλβανικών αρχών σήμερα αμέσως μετά το μνημόσυνο του αδελφού της Κ Κατσίφα..

Δείτε το βίντεο από himara.gr:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications