Τι λέει από τις φυλακές ο 19χρονος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη ΒΊΝΤΕΟ
Τι λέει από τις φυλακές ο 19χρονος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη ΒΊΝΤΕΟ

Σε δήλωση προχώρησε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός μίλησε τηλεφωνικά με συνεργάτη της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» και ήταν αρκετά φειδωλός. «Τώρα, δεν θέλω να αναφέρω. Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω».

O κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος . Όπως λέει μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει. Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και ζητούν να μην έχουν καμία επαφή, ούτε στο μέλλον όταν μεταφερθούν σε πτέρυγα, καθώς μέχρι στιγμής κρατούνται σε κελιά στον χώρο υποδοχής.Είναι συνεργάσιμοι, μιλούν με τους δικηγόρους τους και τα μέλη των οικογενειών τους και επιμένουν σε αυτά που λένε, εδώ και 20 μέρες. «Δεν είμαι ένοχος» λέει ο 19χρονος κάτι που ισχυρίζεται και ο 21χρονος.

Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη η μητέρα του 21χρονου
Στη καθεστωτική Real News μίλησε η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη που μαζί με τον 19χρονο Αλβανό κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, ενώ δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή του γιου της, μετά τις σκηνές που είδε στις φυλακές του Αυλώνα.

«Φοβάμαι για τον γιο μου μετά τις σκηνές που είδα στις φυλακές του Αυλώνα. Έχω εμπιστευτεί τη ζωή του παιδιού μου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν θέλω να δικαστεί και να καταδικαστεί από τους συγκρατουμένους του.

Ως μητέρα, πρώτα απ’ όλα, καταλαβαίνω τον πόνο και την οδύνη της μητέρας, αλλά και του πατέρα της άτυχης Ελένης. Εύχομαι κανένας να μην περάσει αυτή τη δοκιμασία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει και θα κρίνει τον γιο μου.

Δεν δικαιολογώ τον γιο μου. Θέλω να μάθω ποιος από τους δύο έκανε τι. Το βάρος της ευθύνης του καθενός. Η ζωή μας έχει γίνει ένας εφιάλτης, όπως και της οικογένειας της άτυχης Ελένης. Έχουμε στιγματιστεί και δυστυχώς καθημερινά βιώνουμε περιστατικά άγνωστα σε εμάς. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου για ό,τι έκανε. Θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά δεν κατανοώ κάποιους από την κοινωνία της Ρόδου, οι οποίοι με ανακρίβειες προσπαθούν να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη βεβαρημένη θέση του.

Όλοι στις φυλακές έχουν οικογένειες και δεν νομίζω ότι υπάρχει γονέας που θα ήθελε, πριν δικαστεί το παιδί του, να καταδικαστεί, να ξυλοκοπηθεί και πιθανώς να θανατωθεί από τους συγκρατουμένους του με τη δικαιολογία που άκουσα από κρατούμενο στις φυλακές του Αυλώνα ότι, αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν την κατακραυγή της κοινωνίας, αυτοί αποδίδουν αυτό που κατά τη γνώμη τους θα ήθελε η κοινή γνώμη. Κάνω έκκληση σε όλους να αφήσουν την ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα η μητέρα του 21χρονου.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications