Τα διπλά θα κοστίζει η πλαστική σακούλα στην Βρετανία- αύξηση στο περιβαλλοντικό τέλος γιαυτό το παραμύθι περί κλιματικής αλλαγής
Τα διπλά θα κοστίζει η πλαστική σακούλα στην Βρετανία- αύξηση στο περιβαλλοντικό τέλος γιαυτό το παραμύθι περί κλιματικής αλλαγής

Oι σακούλες ειναι το λιγότερο θα αρχίσουν και άλλους φόρους δήθεν για το περιβάλλον οι δημοκράτες συμμορίτες, και προετοιμάζουν το έδαφος καιρό τώρα, το να ακούς από συμμορίτες ότι δήθεν ενδιαφέρονται για το περιβάλλον μονο γελοίο ειναι, οι ίδιοι αυτοι συμμορίτες και χρήσιμοι ηλίθιοι (Γκοιμ) που καθοδηγούν οι Βρετανοί(έδρα της μασονίας) από το 1920, μεταξύ άλλων στην Ελλάδα έκλεισαν χιλιαδες εργοστάσια με το πρόσχημα το δικαίου το εργάτη και άλλα τέτοια μαρξιστικά συνθήματα :

Η Βρετανία έθεσε σήμερα σε διαβούλευση τα κυβερνητικά σχέδιά της για τον διπλασιασμό του περιβαλλοντικού τέλους στις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης, αρχής γενομένης από το 2020.

Η Βρετανία μελετά και την επέκταση του μέτρου αυτού ώστε να καλύπτει όλα τα καταστήματα σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα πλαστικά απόβλητα.

Από τον Οκτώβριο 2015 μεγάλα καταστήματα του λιανεμπορίου στην Αγγλία καλούνται δια νόμου να επιβάλουν χρέωση πέντε πένες για τις πλαστικές σακούλες, ένα μέτρο το οποίο η κυβέρνηση λέει ότι έχει οδηγήσει στην απόσυρση 15 δισ τεμαχίων πλαστικής σακούλας.

Ωστόσο, τα επτά μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας προμήθευσαν το καταναλωτικό κοινό με περίπου ένα δισ πλαστικές σακούλες, ενώ τα μικρότερα καταστήματα με άλλες 3,6 δισ.

Τον Αύγουστο η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επεκτείνει το μέτρο σε όλα τα καταστήματα λιανικής και να αυξήσει το τέλος στις 10 πένες (13 σεντς) από τις αρχές του 2020, ενώ σήμερα ξεκίνησε διαβουλεύσεις επί των προτάσεών της.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μα και δω απο την πρωτη Ιανουαριου η τιμη της σακουλας θα παρει την ανηφορα.
Ειναι τρελοι.
Ακουστε.Περνω τηλεφωνο την εξυπηρετηση καταναλωτων γνωστου απορυπαντικου πλυντηριου ρούχων για να μου στειλουν μια μεζουρα.Αφου για περιββαντολογικους λογους-μειωση πλαστικων-τα απορυπαντικα μέσα δεν έχουν μεζουρες οπως παλιά.
Μου εστειλαν μια σπασμενη λογο μεταφοράς με κούριερ.
Τους ενημερωνω οτι ηρθε σπασμενη λογο μη προστασίας συσκευασίας μου ξαναστελνουν μια παλι με κούριερ.
Όταν τους ρωτησα:Μα καλά 5 γραμμαρια πλαστικό έχει η μεζούρα σας συμφερει να την στέλνετε με κούριερ με έξοδα αποστολής 3-4 ευρώ αντι να την εχετε μέσα στο απορυπαντικο ουτως ωστε να μην την ζητιανευουμε; μου είπαν γίνετε για το περιβάλλον!!!!
Όταν τους ειπα οτι τα υγρά απορρυπαντικά έχουν πλαστικό που μπορείτε να φτιάξετε 30 μεζουρες εκεί γιατι δεν κανετε κατι για το περιβάλλον;Τοσα κουτακια πλαστικά απο γιαουρτια,σαλατες,κουβάδες,γλυκών,και ένα σωρό τροφιμων πεταμε σε αυτα δεν υπαρχει το περιβάλλον;Η το περιβαλλον είναι μονο στα 5γραμ.πλαστικο που έχει η μεζούρα;
Δεν ηξεραν τι να μου απαντησουν.
Θελουν Δαφνι αλλά δυστυχώς έκλεισε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications