27 Δεκ 2018

Ευρωκυνηγός έκλεψε με συνεργό αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πούλησε στο δικό του

Έκλεψε με συνεργό αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πούλησε στο δικό του

Όταν είσαι υλιστής και εκμεταλλεύεσαι τα πάντα για μερικά ευρώ, φαντάσου τέτοιους τύπους βουλευτές και τώρα ξυπνά γιατί οι περισσότεροι βουλευτές τέτοιας ποιότητας άτομα ειναι:
Καθαρό κέρδος σε περίοδο γιορτών κατάφερε να βγάλει ένας κρεοπώλης στα Ιωάννινα, καθώς πούλησε στην επιχείρησή του κρέατα τα οποία -μαζί με έναν συνεργό του- είχαν κλέψει από άλλο κρεοπωλείο, στην περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων εξιχνίασε την υπόθεση κλοπής από επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε σε περιοχή του δήμου Πωγωνίου.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 21-22/12/2018.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από κοινού είκοσι δύο (22) αμνοερίφια και μοσχάρι από την ανωτέρω επιχείρηση, καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Σένγκεν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ευρωκυνηγός έκλεψε με συνεργό αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πούλησε στο δικό του
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications