Ψόφησε ο εγκληματίας  της ανθρωπότητας   συνεργάτης του Λούσιφερ  Τζορτζ Μπους -Στα 94 χρόνια
Ψόφησε ο εγκληματίας  της ανθρωπότητας   συνεργάτης του Λούσιφερ  Τζορτζ Μπους -Στα 94 χρόνια

Την τελευταία του πνοή άφησε, στα 94 του χρόνια, ο Τζορτζ Μπους.

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους ήταν ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ, από το 1989 έως το 1993 και πατέρας του Τζορτζ Μπους του νεότερου που επίσης διετέλεσε πρόεδρος της χώρας.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ανακοίνωσε ότι πέθανε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα).

Η ανακοίνωση του Τζορτζ Μπους του νεότερου:

«Ο Τζεμπ, ο Νιλ, ο Μάρβιν, η Ντόρο και εγώ με λύπη ανακοινώνουμε ότι έπειτα από 94 σπουδαία χρόνια, ο αγαπημένος πατέρας μας πέθανε. Ο Τζορτζ Μπους ήταν ένας άνδρας υψηλού χαρακτήρα και ο καλύτερος πατέρας που ένας γιος ή μια κόρη μπορούσε να ζητήσει.

Ολη η οικογένεια Μπους έχει βαθιά ευγνωμοσύνη για τη ζωή του και την αγάπη, για τη συμπόνοια εκείνων που φρόντιζαν και προσεύχονταν για τον πατέρα και για τα συλλυπητήρια των φίλων και συμπολιτών μας».

Ο Τζορτζ Μπους απεβίωσε σχεδόν 8 μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του, Μπάρμπαρα, με την οποία ήταν παντρεμένος 73 χρόνια. Μετά τον θάνατό της η υγεία του επιδεινώθηκε.

Μεταξύ άλλων, έπασχε από μια μορφή της ασθένειας Πάρκινσον και τα τελευταία 6 χρόνια κινούνταν με αμαξίδιο.

Ηταν ο μακροβιότερος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είχε αναλάβει το «τιμόνι» της χώρας στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Μία σύντομη ύφεση έριξε τη δημοτικότητά του, κοστίζοντάς του μια δεύτερη θητεία.

Τον είχε διαδεχθεί ο Μπιλ Κλίντον. Είχε διαταλέσει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, από το 1981 έως το 1989.

Και πίσω απο τις μάσκες :Αυτός ηταν πατέρας του Τζορτζ Μπους του νεότερου ένας από τους προτεστάντες στην επίθεση στους διδύμους πύργους μεταξύ άλλων, εισβολές σε τρίτες χώρες κτλ, άλλο ένα πιόνι τους όπως όλο το σοι Μπους.

Η κυβέρνηση Μπους ισχυρίστηκε μαζί με τα έγκυρα ΜΜΕ τους ότι το συμβάν οφειλόταν σε αεροπειρατεία από Άραβες του Μπιλ Λάντεν ο οποιος ηταν πράκτορας της CIA ως 'ψεύτικος εχθρός'. Όμως σήμερα όσοι δεν ακολουθούν τις 'έγκυρες πήγες' τους γνωρίζουν κατόπιν αποδείξεων, ότι όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα και σκηνοθετημένα από την ίδια την κυβέρνηση Μπους! οι άλλοι ως καλα προβατάκια αναμασούν τον σανό θεωρίες συνωμοσίας που τους ταΐζουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications