Γεωργίου: Έτρωγα 10 μέρες γαριδάκια, ανέβασα πίεση, έπαθα πνευμονικό οίδημα!Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Γεωργίου: Έτρωγα 10 μέρες γαριδάκια, ανέβασα πίεση, έπαθα πνευμονικό οίδημα!Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω», είπε ο γνωστός αθλητικογράφος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Έναν καλεσμένο-έκπληξη είχε ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, ο οποίος αντικαθιστά τον Γιώργο Γεωργίου στην αθλητική εκπομπή. Αυτός ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο αθλητικογράφος μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του που είχε αυτές τις ημέρες (δεν πήγαινε στην εκπομπή του από τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου), λέγοντας πως κάποια πράγματα που ακούστηκαν για την κατάστασή του ήταν υπερβολές.

«Έτρωγα για δέκα ημέρες, κάθε βράδυ, ένα σακουλάκι γαριδάκια. Ανέβασα πίεση 22,4 και έπαθα πνευμονικό οίδημα. Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής. Και πρόσθεσε ότι νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό.

«Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες», σημείωσε.

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει από εδώ κι εμπρός, σημείωσε πως οι γιατροί του συνέστησαν να… μην βλέπει καν το αλάτι και «να κάνω μέχρι πέντε τσιγάρα την ημέρα».

Έτσι, αφού έμεινε με τον Γιώργο Κολοκοτρώνη στο στούντιο περίπου μισή ώρα, στη συνέχεια αποχώρησε, επειδή είναι ταλαιπωρημένος, δίνοντας ραντεβού με το κοινό του από Δευτέρα.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications