Οι Κινέζοι βρήκαν ένα πολύ περίεργο ψάρι. Μεταλλαγμένο η κάτι άλλο; VIDEO

Πριν από λίγες ημέρες, εμφανίστηκε ένα βίντεο στο δίκτυο (βλ. Παρακάτω) με ένα ασυνήθιστο ψάρι που βρέθηκε στον ωκεανό στην επαρχία Φουτζιάν στη νοτιοανατολική Κίνα.

Πολλοί ντόπιοι πηγαίνουν μετά από την παλίρροια για να συλλέξουν τα "δώρα του ωκεανού" καβούρια μαλάκια και διάφορα όστρακα, τα οποία τα μαζεύουν δωρεάν και χωρίς κόπο .

Αλλά αυτή τη φορά, ανάμεσα στα συνηθισμένα , ένας Κινέζος ανακάλυψε ένα ψάρι που δεν είχε ξανα δει πότε του. Το ψάρι είχε μήκος περίπου 20 εκατοστά, με μεγάλο κεφάλι σαν κέλυφος και με μια επίπεδη ουρά.

Αλλά το πιο ασυνήθιστο είναι τα μάτια του που είναι στην κορυφή του κρανίου, και όχι στις πλευρές όπως στα περισσότερα ψάρια, και υπάρχει ένα κενό μεταξύ τους, σαν ένα υπανάπτυκτο τρίτο μάτι.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που το βρήκε, αυτή η διάταξη των ματιών δείχνει ότι αυτό το ψάρι είναι κατά πάσα πιθανότητα αρπακτικό και το μεγάλο στόμα αποδεικνύει αυτή τη θεωρία. Αλλά αυτή η εικασία δεν έδωσε την απάντηση στο ερώτημα τι είδος ψαριού ήταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο το παρακολουθήσαν αρκετοί ιχθυολόγοι, αλλά κανένας από αυτούς μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να βρει σε οποία κατηγορία ανήκει αυτό το ψάρι. Μεταλλαγμένο; η ένα προϊστορικό ψάρι;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications