Έκτος από δίποδα αγρίμια γέμισε ο κόσμος και  σκυλιά - Πιτ μπουλ όρμησε σε κοριτσάκι την ώρα που έλεγε τα κάλαντα
Έκτος από δίποδα αγρίμια γέμισε και ο κόσμος σκυλιά - Πιτ μπουλ όρμησε σε κοριτσάκι την ώρα που έλεγε τα κάλαντα

Επίθεση από από πιτ μπουλ δέχθηκε ένα κοριτσάκι 3,5 ετών στο Ίλιον την ώρα που έλεγε τα κάλαντα, μέσα σε ένα καφενείο.

Το άτυχο παιδί μαζί με τα δυο του αδέρφια μπήκαν στο καφενείο για να πουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, όταν ξαφνικά ένα πιτ μπουλ που ήταν στον ίδιο χώρο ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του και όρμησε στο κοριτσάκι, δαγκώνοντάς το στο πρόσωπο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η μικρή έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα ημέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βάζουν αυτούς τους ζωόφιλους που έχουν γεμίσει τον κόσμο σκυλια και περιττώματα να πληρώνουν και για ψυχική οδύνη! να δούμε μετά αν θα λένε : οποιος δεν αγαπάει τα ζώα δεν αγαπάει τους ανθρώπους, και άλλα τέτοια κουτοπόνηρα.

Τώρα το παιδάκι θα φοβάται τα σκυλια σε όλη του την ζωή, εκτός τους εφιάλτες, γιατί κάτι ανεγκέφαλοι γυρίζουν παρέα με κάτι αγρίμια και παριστάνουν τους ζωόφιλους! και οι περισσότεροι από αυτούς ειναι αναίσθητοι, η τα αφήνουν ελεύθερα και οποίο πάρει ο χάρος η τα έχουν σε μπαλκόνια και ενοχλούν όλη την γειτονιά με το γάβγισμα μέρα νύχτα, άσε που μαγαρίζουν τα πάρκα, και οχι δεν αγαπάμε όλους τους ανθρώπους να γίνεται άνθρωποι πρώτα για να σας αγαπούν!

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications