Φρίκη: Σορός 17χρονου παραδόθηκε στους γονείς του χωρίς τα περισσότερα ζωτικά όργανα
Φρίκη: Σορός 17χρονου παραδόθηκε στους γονείς του χωρίς τα περισσότερα ζωτικά όργανα

Ένα περιστατικό που παραπέμπει σε ταινία μυστηρίου, παρά σε πραγματικό γεγονός, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια μεταξύ Γερμανίας και Μάλτας...

Ένας 17χρονος, πριν από 2 χρόνια, αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά διακοπές χωρίς τους γονείς του και επέλεξε ως μέρος την Μάλτα. Μόνο που η κατάληξη, ήταν τραγική, καθώς ο Μάικ Μάνσολτ στις 22 Ιουλίου δηλώθηκε εξαφανισμένος, καθώς δεν είχε επιστρέψει σπίτι του και στις 22 του μήνα βρέθηκε νεκρός στους πρόποδες ενός γκρεμού, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times Of Malta.

Στο άκουσμα αυτού, το πρώτο πράγμα που πάει στο μυαλό κάποιου είναι οτι θα έπεσε και θα υπέστη κάποιο θανατηφόρο τραύμα.

Μόνο που δεν υπάρχει ούτε ένα κάταγμα στο σώμα του, ενώ έλειπαν και κάποια από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Μάλιστα, το ποδήλατό του βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα χωρίς κάποια ιδιαίτερη ζημιά, ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν φορούσε τα χαρακτηριστικά ορειβατικά του παπούτσια.

Η μεταθανάτια εξέτασή από τους ιατροδικαστές στην Μάλτα, όμως, δεν έδωσε απάντηση στα αίτια του θανάτου, δίνοντας ως ημερομηνία θανάτου 7-8 ημέρες πριν βρεθεί.

Έτσι, η σορός επιστράφηκε στους γονείς του, όμως κατά την παραλαβή του όμως, διαπίστωσαν πως ήταν πολύ πιο ελαφρύ από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία δεύτερη αυτοψία.

Εκεί υπέστησαν ένα σοκ, καθώς διαπιστώθηκε πως έλειπε η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα όργανα του λαιμού, οι πνεύμονες, το συκώτι, το πάγκρεας, τα επινεφρίδια, ο δεξιός νεφρός, η κύστη, το στομάχι και το λεπτό έντερο.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ήταν λες και κάποιος τον είχε βαλσαμώσει, καθώς τα μοναδικά ζωτικά όργανα που υπήρχαν ήταν το αριστερό νεφρό, το διάφραγμα, η σπλήνα και το παχύ έντερο.

Πλέον οι γονείς του άτυχου 17χρονου έχουν ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να μάθουν τι έχει γίνει και η υπόθεση έχει πάρει τέτοια τροπή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications