Τάμτα: Τι λέει στο πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για την Eurovision!
Τάμτα: Τι λέει στο πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για την Eurovision!

Εδώ και λίγες ώρες έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή της Τάμτα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακούγεται συνεχώς το όνομα της εκρηκτικής τραγουδίστριας για τον διαγωνισμό τραγουδιού, όμως το 2019 φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη χρονιά για να πει το μεγάλο «Ναι».

H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες της σκέψεις γι’ αυτή τη συμμετοχή, γράφοντας:

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.

Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!».

Κάποτε το 2006 που ηταν ακόμα "ανέμελα" χρονιά, το 2010 άρχισε ο όλεθρος στα πάντα...Nα ειναι χαρούμενοι όσοι πρόλαβαν να ζήσουν εκείνες τις εποχές η και πιο πριν...! η Tamta, είναι Γεωργιανή τραγουδίστρια αδελφικής χωράς απόγονος των αρχαίων (Ινδοευρωπαϊκής φυλής)και δεν μας άφορα τι λένε οι Σημίτες ελληνόφωνοι "με καθαρό ελληνικό dna", μαζί με νεοέλληνες που πιστεύουν τους πρώτους που το έκαναν "ναζιστική θεωρία" άσχετα που οι λεγόμενοι ναζι (επίσης Ινδοευρωπαϊκής φυλής)δεν μιλούσαν πότε με θεωρίες.

 

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications