Δείτε πως καταλάβαμε ότι εμπλέκεται  αλλοδαπός   στην δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.Ομολόγησε ο Αλβανός
Δείτε πως καταλάβαμε ότι ηταν λαθρο στην δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.Ομολόγησε ο Αλβανός

Ένας "Έλληνας" και ένας Αλβανός οι δράστες, ο "Έλληνας" σίγουρα αριστερός ειναι,αφού το κακό τραβάει το κακό και ποιοι υποστηρίζουν τα εγκληματικά στοιχειά και τους βγάζουν και έξω; μήπως οι κακοί φασίστες; ...Οι αριστεροί άρχισαν αυτά περί ρατσισμού πριν 2 μέρες, και αυτές τις γνώστες ταμπέλες, και τα κουτοπόνηρα τύπου 'θέλουν να λέγονται άνθρωποι' και έφτασαν μεχρι και σε αριστερές σελίδες και ηλίθιων copy paste των πρώτων και με τίτλους όπως:

Βρίζουν τη νεκρή φοιτήτρια στο προφίλ της στο facebook- Σοκάρουν οι αναρτήσεις) Εμετικά σχόλια για τη νεκρή φοιτήτρια στη Ρόδο - Σοκαριστικές οι ύβρεις στο προφίλ της... Σοκάρουν οι αναρτήσεις κλασική ατάκα αριστερών ...Όλα αυτά γιατί άπλα ένας τύπος έγραψε μια λέξη υπονοώντας ότι εμπλέκεται αλλοδαπός , και έπεσαν ορδές απο αριστερα troll και αρχισαν αυτα τα υποκριτικά και το έκαναν και θέμα στις σελίδες τους . Οι αριστεροι γράφουν τα εξής υποκριτικά σε ιστοσελίδες τους :

Την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στη Ρόδο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καλείται να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της. Πιθανότατα με ψεύτικο προφίλ στο facebook, βρίζουν χυδαία μια κοπέλα που δεν βρίσκεται στη ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Με άθλιες και άκρως ρατσιστικές αναρτήσεις κάνουν τον πόνο των συγγενών της ακόμα μεγαλύτερο. Η αθλιότητα, η αλητεία και η διαστροφή μέσα σε λίγες λέξεις, από ορισμένους που θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Ευχή όλων είναι η Δίωξη να μπορέσει να εντοπίσει ταχύτατα τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Ευτυχώς υπάρχουν και υγιείς αντιδράσεις. Κάτω από τα επίμαχα σχόλια που βλέπετε παρακάτω, οι αντιδράσεις είναι πολλές. Εκείνοι που προσπαθούν να βρουν λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματά τους, γι’ αυτά που μόλις διάβασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο Αλβανός κατηγορούμενος, χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατο της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Εμάς μας σοκάρει πόσο αδίσταχτοι ειναι αυτοί που λένε όλες αυτές τις αριστερές καραμέλες για να καλύψουν γεγονότα και καταστάσεις γενικότερα οχι μονο σε άυτο το περιστατικό, και ποιοι στα αλήθεια έχουν το θράσος να λέγονται άνθρωποι, και υποστιριζουν εγκληματικά στοιχειά,το παράλογο και πολλά άλλα αφύσικα.. Από τα σχόλια αυτός που ηταν ένας και οχι πολλοί που λένε οι αριστεροι, φάνηκε να ξέρει κάτι ίσως να ηταν και κανένας πρώην της, και έτρεξαν τα αριστερά troll φίλοι του προφανώς να πουν για ρατσισμό, ρατσιστικές αναρτήσεις, για αθλιότητα για ψεύτικα προφίλ, μιλάνε και τα troll για ψεύτικο προφίλ που έχουν από 5-6... Οπότε αντιδρούν έτσι οι συμμορίτες ειναι για να κρύψουν κάτι τους μελετούμε 2-3 χρονιά τώρα.. .

Όλα τα άνωθεν γιατι άπλα αρχικά έγραψε μια λέξη ο τύπος και έπεσαν ορδές 10 προς εναν σαν λύκοι συνηθισμένη τακτική τους μετα το ξεφτίλισε και αυτός,βεβαία δεν ηταν και οτι καλύτερο να αναφέρεται έτσι για την νεκρή,αλλα οι αδίσταχτοι αριστεροι μόλις είδαν υπονοεί οτι αλλοδαπός ειναι πίσω απο την δολοφονία της έπεσαν να τον φάνε, και στο τέλος να χάνει και το δίκαιο του αυτός.

Περιμέναμε να επιβεβαιωθούμε, αφού μόλις είδαμε αυτά τα ύπουλα από τους αριστερούς αμέσως κατάλαβε οτι εμπλέκεται αλλοδαπός, όπως έχουμε ξανά αναφέρει οι αριστεροί ειναι ύπουλοι παντού και οχι μονο στην πολίτικη, πριν 80-100 χρονιά ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα που ηταν πιο αγνοί οι άνθρωποι αφού ειναι κάτι σαν φυλή, σήμερα τους έχουν συνηθίσει γιατί ειναι πολλοι σαν αυτούς ...Και αυτός ο τυπος που φάνηκε να ξέρει κάτι θα μπορούσε να ηταν πιο κόσμιος ώστε να μην δώσει αφορμή σε αδίσταχτους αριστερούς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications