Έκαψε το σπίτι του ουρλιάζοντας για βρικόλακες!
Έκαψε το σπίτι του ουρλιάζοντας για βρικόλακες!

Ένας κάτοικος της Daytona Beach στην Φλόριντα, συνελήφθη από την αστυνομία αφού πρώτα άρχισε να φωνάζει για βρικόλακες και στη συνέχεια έκαψε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την local10.com , περίπου στις δύο το απόγευμα την περασμένη Κυριακή, η σύζυγος του 64χρονου Melvin Weaver κάλεσε την αστυνομία και άρχισε να λέει ότι ο σύζυγός της μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, όταν η αστυνομία έφτασε διαπίστωσε ότι ο Weaver δεν είχε καθόλου ψυχολογικά προβλήματα, ενεργούσε και μιλούσε φυσιολογικά .

Η αστυνομία έφυγε από το σπίτι τους, αλλά στις 7 μ.μ. την ίδια μέρα, τα γεγονότα άρχισαν να παίρνουν άλλη τροπή. Ο Weaver επιτέθηκε στη σύζυγό του και στη συνέχεια άρχισε να σπάει τα παράθυρα του σπιτιού, φωνάζοντας "Οι βρικόλακες θα αμυνθούν!" .

Μετά από αυτή τη παράξενη φράση άρχισε να σπάσει όλα τα παράθυρα,έτρεξε στην κουζίνα και άναψε τη σόμπα με πλαστικά πιάτα. Η φωτιά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κουζίνα και έπειτα λαμπάδιασε ολόκληρο το σπίτι.

Η γυναίκα του Weaver κατάφερε να ξεφύγει, αλλά ο Weaver δεν το γνώριζε, έτσι με ένα μαχαίρι στο χέρι του άρχισε να χτυπά στα γειτονικά σπίτια και να φωνάζει ότι η σύζυγός έπρεπε να σωθεί από φλεγόμενο σπίτι.

Μέχρι που έφτασε ξανά η αστυνομία και συνέλαβε. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, τίποτα ύποπτο δεν είχε παρατηρηθεί τόσα χρονιά στην συμπεριφορά του, και ότι δεν έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια, εκτός από την αγωγή που του είχαν δώσει οι γιατροί, καθώς πάσχει από καρκίνο.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications