Το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο εξολόθρευσης της ανθρωπότητας αρχίζει τώρα:Οι άχρηστοι τρώγοντες πρέπει να εξαλειφθούν

Πέρα από τις αποσπάσεις των πολιτικών διαμαρτυριών και των πολιτιστικών τάσεων, η μεγάλη, μεγάλη εικόνα που εκτυλίσσεται στον κόσμο μας είναι τώρα ένα σχέδιο για την εξόντωση του 90% του σημερινού ανθρώπινου πληθυσμού προκειμένου να «σώσει» τον πλανήτη και να προστατεύσει αυτό που βλέπουν οι παγκοσμιοποιητές μέλλον της ανθρώπινης επιβίωσης σε κοσμική κλίμακα.

Αυτό το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω δύο πολύ σημαντικών εξελίξεων:
# 1) Η άνοδος των ρομποτικών συστημάτων που μπορούν να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη εργασία, εξαλείφοντας την ανάγκη για έναν κόσμο φτωχών ανθρώπων- εργαζομένων, του οποίου ο μόνος λόγος ύπαρξης - από την άποψη των παγκοσμιοποιητών - ήταν η εκμετάλλευση για φθηνή εργασία και μαζικές ψήφους.

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμη ότι τα ρομπότ αντικαθιστούν την ανθρώπινη εργασία, βρίσκεστε πολύ πίσω από την καμπύλη. Όπως δείχνει αυτή η ιστορία του Zero Hedge , ήδη εισάγονται ρομπότ βαρέως τύπου που μπορούν να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη εργασία στην κατασκευή και άλλες παρόμοιες εργασίες.

Ουσιαστικά, ο λόγος για τον οποίο οι Δημοκρατικοί και οι παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους με χαμηλά ημερομίσθια με ρομπότ είναι επειδή τα ρομπότ θα έχουν δικαιώματα ψήφου . Μόλις χορηγηθούν στα ρομπότ δικαιώματα ψήφου υπό την αιτιολόγηση ότι η ΓΠ είναι "συνειδητή", οι Δημοκρατικοί δεν θα έχουν πλέον ανάγκη για ανθρώπους, κύματα μεταναστών ή πληθυσμούς Τρίτου Κόσμου. Θα προγραμματίσουν απλώς όλα τα ρομπότ να ψηφίσουν δημοκράτες σε κάθε εκλογή ... η οποία, αρχικά, δεν απέχει πολύ από αυτό που γίνεται τώρα με ανθρώπους ψηφοφόρους.

# 2)Οι πληρωμές δικαιωμάτων στους ανθρώπους αποστραγγίζουν κυβερνητικούς πόρους που πιστεύουν οι παγκοσμιοποιημένοι για τον αποικισμό του διαστήματος, τον οπλισμό του διαστήματος, την τεχνολογία ταξιδίων ταχύτερα από το φως (FTL) και άλλα εξωτικά τεχνολογικά συστήματα που μπορούν να υπερασπιστούν τον ανθρώπινο πολιτισμό ενάντια στις κοσμικές απειλές.

Αν εξαλειφθούν οι μάζες, οι κυβερνήσεις που βρίσκονταν στην πορεία προς την οικονομική αφερεγγυότητα θα μπορούσαν να επιτύχουν ξαφνικά ισορροπημένους προϋπολογισμούς και να παραμείνουν διαλυτές (αντί να καταρρέουν σε ατελείωτες δαπάνες χρέους). Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εξετάζουμε την αντικατάσταση ρομπότ από τους ανθρώπους- εργαζόμενους, δεδομένου ότι τα ρομπότ δεν συλλέγουν καθόλου ευημερία,δεν αρρωσταίνουν και δεν συνταξιοδοτούνται!

Μόλις τα ρομπότ μπορούν να αντικαταστήσουν όλα τα οφέλη της ανθρώπινης εργασίας χωρίς όλα τα κόστη που συνδέονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα , οι παγκοσμιοποιητές θα επιταχύνουν πολύ γρήγορα το σχέδιό τους να εξοντώσουν αυτό που βλέπουν σαν «υπερβολικό άνθρωπο». Μέρος της ελιτιστικής αιτιολόγησης για όλα αυτά βασίζεται στο γεγονός ότι οι παγκοσμιοποιητές πιστεύουν ότι η Γη είναι ένας ευάλωτος πλανήτης για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων των διαστημικών καιρικών φαινομένων (κτυπήματα αστεροειδών, ηλιακές εκλάμψεις κ.λπ.) καθώς και η ανθρώπινη εξάντληση των φυσικών πόρων. Η εξάλειψη του 90% του ανθρώπινου πληθυσμού είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί η κατανάλωση των πόρων του πλανήτη από τους «άχρηστους τρώγοντες» αντί να διοχετευθούν σε εξωτικά ερευνητικά προγράμματα που θα επιβραδύνουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους και θα προστατεύουν από τα κοσμικά γεγονότα που, τώρα, θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα σε μια στιγμή.

Συγκεκριμένα, οι παγκοσμιοποιητές πιστεύουν ότι οι ελιτιστές της Γης πρέπει: Να αποικίσουν άλλους πλανήτες.Τελικά, αυτός ο αποικισμός πρέπει να κινηθεί πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα και να οικοδομήσει ανθρώπινους κόσμους κοντά σε άλλα αστέρια.
Κατασκευάστε συστήματα ταξιδιού ταχύτερα από το φως για να αποικίσουν πλανήτες σε τροχιά γύρω από άλλα άστρα μέσα στον γαλαξία μας. Δημιουργήστε εξωτικά πλανητικά αμυντικά συστήματα που προστατεύουν τη Γη από επιθέσεις άλλων πολιτισμών που ξέρουν ότι ζουν στον Κόσμο.

Επιτυγχάνοντας πρωτοποριακά άλματα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, την κβαντική υπολογιστική και την επιστήμη των υλικών που επιτρέπουν, για παράδειγμα, την κατασκευή διαστημικών ανελκυστήρων - απαραίτητη καινοτομία για την ανύψωση υλικών σε τροχιά για την υποστήριξη της κατασκευής ανθρώπινων αποικιών στον Άρη και αλλού.

Η σημερινή κατάσταση κατά την οποία οι κυβερνήσεις της Γης ξοδεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία του πλούτου που πληρώνουν για "άχρηστους τρώγοντες" για να συνεχίσουν να ζουν και να αναπαράγουν δεν είναι ένα βιώσιμο σενάριο, πιστεύουν οι παγκοσμιοποιητές. Έτσι, βλέπουν την εξόντωση του 90% του ανθρώπινου πληθυσμού σαν απαραίτητο κακό για να σώσουν τον κόσμο και να σώσουν την ανθρωπότητα σε κοσμική κλίμακα. Στην ουσία - και δεν είναι δική μου άποψη, αλλά δική τους - κάθε δολάριο που πρόκειται να τροφοδοτήσει έναν αποδέκτη σφραγίδας τροφίμων, να επεξεργαστεί έναν μετανάστη ή να χρηματοδοτήσει τη συνταξιοδότηση ενός πρώην κυβερνητικού εργάτη, θα δαπανηθεί καλύτερα για τον αποικισμό του Άρη.

Όλες οι σημερινές συζητήσεις τους για την υποστήριξη των μεταναστών είναι απλώς ένας τρόπος για την ανατροπή των κυρίαρχων εθνών, την εξάλειψη των συνόρων και την καθιέρωση παγκόσμιου ελέγχου των Ηνωμένων Εθνών, από το οποίο η παγκόσμια αποδυνάμωση μπορεί να κατευθυνθεί χωρίς αντίσταση από ανεξάρτητα έθνη.Μια προσεκτική σύγκρουση, παρεμπιπτόντως, θα είναι μεταξύ αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης που κατευθύνεται από το ΟΗΕ και της κομμουνιστικής Κίνας, η οποία πρόκειται να αντιμετωπίσει τη δική της οικονομική και περιβαλλοντική κατάρρευση. Το Brexit παίζει επίσης ρόλο εδώ, ρίχνοντας μια τεράστια καθυστέρηση στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης. Πώς οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να εξοντώσουν το 90% της ανθρώπινης φυλής.

Το σχέδιο εξολόθρευσης στηρίζεται στην "τυχαία / επί τόπου" απελευθέρωση ενός ιικού στελέχους βιοαποδόμησης που κατασκευάστηκε από μηχανικούς. Τέτοια βιολογικά όπλα προσφέρουν αρκετά ξεχωριστά πλεονεκτήματα στις προσπάθειες εξολόθρευσης, από την άποψη των παγκοσμιοποιητών:
1) Δεν είναι ανιχνεύσιμα και εύκολα απελευθερώνονται στον πληθυσμό με πλήρη ανωνυμία.
2) Είναι αυτοαναπαραγόμενα. Μόλις ο αρχικός πληθυσμός μολυνθεί, δεν υπάρχει ανάγκη παραγωγής περισσότερων επειδή η κυτταρική φυσιολογία εκτελεί αυτόματα την αναπαραγωγή.

3) εκμεταλλεύονται τη φυσική κοινωνική δομή των ανθρώπινων κοινωνιών. Οι άνθρωποι θα μεταδώσουν αυτόματα τον ιό επειδή οι άνθρωποι επιθυμούν να βρίσκονται γύρω από άλλους ανθρώπους. Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι εντελώς απομονωμένοι στη σύγχρονη κοινωνία.
4) Επιτρέπουν στις παγκοσμιοποιημένες κυβερνήσεις να δηλώσουν «πανδημικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» και να δώσουν εντολή σε μαζικούς εμβολιασμούς, οι οποίοι, βέβαια, θα συνοδεύονται από πρόσθετα βιολογικά όπλα για την επιτάχυνση της πανδημίας.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μολύνονται από τα εμβόλια, οι κυβερνήσεις θα δώσουν εντολή για μαζικό εμβολιασμό ως πρωτοβουλία δημόσιας υγείας "έκτακτης ανάγκης". Αυτοί που συμμορφώνονται θα μολυνθούν. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι εμβολιασμοί της μαζικής πολιομυελίτιδας της δεκαετίας του 1960 και της δεκαετίας του '70 έμοιαζαν με ιούς καρκίνου . Αυτό έγινε δεκτό από το CDC εδώ και δεκαετίες, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όταν το CDC διέσχισε την ιστοσελίδα του για όλη αυτή την ιστορία. Υποστηρίζοντας περαιτέρω αυτή την πραγματοποίηση, εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τα Ηνωμένα Έθνη που χορηγούνται σε γυναίκες στην Κένυα έχουν δοκιμαστεί εξαντλητικά σε επιστημονικά εργαστήρια και έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι εφοδιασμένα με χημικές ουσίες υπογονιμότηταςμε σκοπό τη μείωση του πληθυσμού των μαύρων.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ. Για να μπορέσουν οι βιοαποδόμοι να πετύχουν τον στόχο τους να εξοντώσουν το 90% της ανθρώπινης φυλής, οι άνθρωποι πρέπει να καταστείλουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα πριν από την έκθεση σε βιοαποδόμηση.
Αυτό το σχέδιο είναι ήδη σε εξέλιξη .
Η ανοσοκαταστολή επιτυγχάνεται εύκολα μέσω πολλαπλών φορέων που περιγράφονται παρακάτω. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους που γίνονται τώρα:

# 1) Biosludge μαζική μόλυνση των εδαφών και της προσφοράς τροφίμων. Δείτε την επερχόμενη ταινία μου Biosludged, η οποία ξεκινά στις 28 Νοεμβρίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ταινία δωρεάν στο BrighteonFilms.com. Το τρέιλερ δημοσιεύτηκε εδώ:

# 2) Τοξικά φάρμακα και τοξικά εμβόλια - Σχεδόν όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που καταναλώνονται τώρα από τους δυτικούς είναι βιολογικά τοξικά. Τα περισσότερα προκαλούν ανοσοκαταστολή κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο και πολλά οδηγούν σε διατροφικές ελλείψεις που αποδυναμώνουν περαιτέρω το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα εμβόλια κατά της γρίπης έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι εξασθενούν την ανοσολογική απόκριση τα επόμενα χρόνια , που σημαίνει ότι όποιος λαμβάνει εμβόλια είναι πιο ευάλωτος σε βιολογικά όπλα. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Είναι μια παγκόσμια δοκιμασία IQ για να δούμε ποιοι άνθρωποι είναι αρκετά ηλίθιοι για να αυτοκτονήσουν μέσω ένεσης, ενώ το αποκαλούν "φάρμακο".

# 3) Τοξική τροφοδοσία τροφίμων με νευροεκφυλιστικά χημικά και ανοσοκατασταλτικά χημικά προϊόντα - Η ανθρώπινη τροφή εσκεμμένα φέρει τοξικές χημικές ουσίες που εμποδίζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, την ανοσοποιητική λειτουργία και τη γονιμότητα. Αυτές οι χημικές ουσίες, γνωστές ως φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα, έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να παρεμβαίνουν στις βασικές νευρολογικές ή φυσιολογικές λειτουργίες, διαφορετικά δεν θα σκοτώσουν άλλους ζώντες οργανισμούς όπως τα έντομα. Το γεγονός ότι ονομάζονται φυτοφάρμακα αποδεικνύει ότι σκοτώνουν τους ζώντες οργανισμούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν, αλλά τα δημοφιλή δημητριακά για πρωινό, όπως τα Corn Flakes, κατασκευάζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από συστατικά που είναι καταχωρημένα στην EPA ως "βιοπαρασιτοκτόνα".

# 4) Επιθέσεις προπαγάνδας στη διατροφή: Ολόκληρο το ψεύτικο σύμπλεγμα των ειδήσεων συνεχίζει να δυσφημεί τη σημασία των θρεπτικών ουσιών που βελτιώνουν την ανοσία, όπως η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο, γνωρίζοντας ότι οι αφελείς καταναλωτές ειδήσεων μπορούν να πεισθούν για να μην θρέψουν το σώμα τους. Εκείνοι που πιστεύουν ότι τα καρτέλ ειδήσεων που διεξάγονται από την εταιρία διαπράττουν διατροφική αυτοκτονία, γυρίζοντας στο Big Pharma αντί για συμπληρωματική διατροφή, προκαλώντας τους να γίνουν αδύναμοι τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό. Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα: Οι αδύναμοι άνθρωποι είναι ευκολότεροι για τους ενημερωτικούς-προπαγανδιστές.

# 5) Chemtrails. Αυτό είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα. Όχι όλα τα σκουπίδια στον ουρανό είναι ένα chemtrail, αλλά είναι ένα απλό επιστημονικό γεγονός ότι οι «επιστήμονες της υπερθέρμανσης του πλανήτη» είναι σε θέση να αλλάξουν την ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας αυτά που αποκαλούν πειράματα «γεωμηχανικής». Το ίδιο το θέμα των chemtrails χρησιμοποιήθηκε για να θεωρηθεί σαν θεωρία συνωμοσίας, αλλά τώρα ανοιχτά έχει διερευνηθεί από επιστήμονες στο όνομα της αντιστροφής της κλιματικής αλλαγής . Δείτε το Geoengineering.news για την κάλυψη ορισμένων από τα τρέχοντα πειράματα που διεξάγονται από πανεπιστημιακούς και κυβερνητικούς επιστήμονες. Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, οι ουσίες που "τροποποιούνται" στην ατμόσφαιρα χρησιμεύουν επίσης στην καταστολή της ανθρώπινης ανοσολογικής λειτουργίας.

# 6) Η προώθηση των ανοσοκατασταλτικών σ@ξουαλικών συμπεριφορών που εμπλέκουν πολλούς συντρόφους και το πρωκτικό διεισδυτικό σ@ξ. Αυτό το σημείο προσβάλλει το εύκολα προσβεβλημένο, αλλά η προώθηση του γκέι τρόπου ζωής που περιλαμβάνει το σ@ξ χωρίς συντρόφους με πολλούς σ@ξουαλικούς συνεργάτες δημιουργεί επίσης την ταχεία μετάδοση της ασθένειας που μεταδίδεται από το αίμα. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η κοινότητα των ομοφυλοφίλων βιώνει σήμερα επιδημική έκρηξη στον καρκίνο του πρωκτού, το οποίο τα αριστερά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν κάτω από το χαλί και να προσποιηθούν ότι δεν συμβαίνουν.

# 7) Η προγραμματισμένη κατάρρευση της παγκόσμιας φούσκας χρέους έχει σχεδιαστεί τώρα από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου. Ένα από τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι η πτώση των χωρών του πρώτου κόσμου στην οικονομική φτώχεια, η οποία τελικά προάγει τις μολυσματικές ασθένειες και αποκλείει την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη. Αυτή τη στιγμή, οι δρόμοι του Σαν Φρανσίσκο είναι γεμάτοι με ανθρώπινα κόπρανα και βελόνες φαρμάκων . Οι ιατρικές επιπτώσεις της χρηματοπιστωτικής κατάρρευσης των πόλεων σε κόμβους που έχουν κατακερματιστεί πρέπει να είναι προφανείς. Οι φτωχές πόλεις και έθνη είναι βόθροι για την εξάπλωση των πανδημιών.
Η οικονομική κατάρρευση είναι ένα μικρό μέρος της πολύ μεγάλης εικόνας.

ΛΥΣΕΙΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΤΑΝΑ, ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ
Κατά κάποιον τρόπο, οι παγκοσμιοποιητές διεξάγουν ένα τεστ παγκόσμιας εμβέλειας για την ανθρωπότητα: Όποιος είναι αρκετά ηλίθιος για να συνεχίσει να παίρνει εμβόλια, να κτυπήσει φάρμακα και να αποφύγει τη διατροφή δεν είναι πιθανόν ικανός να αντιπροσωπεύσει το μέλλον της ανθρωπότητας. Σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο, μπορεί να μην κάνουν λάθος.

Η άμυνα ενάντια στην παγκόσμια πανδημία είναι απλή και άμεσα διαθέσιμη: Ενισχύστε την υγεία σας με τα βότανα και τη διατροφή και είναι πολύ πιο πιθανό να επιβιώσετε από τη σφαγή του πλανήτη στο 90% του ανθρώπινου πληθυσμού.
Προς το παρόν, δημιούργησα έναν ελάχιστα γνωστό ιστότοπο βασισμένο στην πρωτοποριακή σύγχρονη επιστήμη και ιατρική έρευνα. Ονομάζεται NaturalAntibiotics.news και η τοποθεσία καλύπτει τόσο τα φυτικά αντιβιοτικά όσο και τα αντι-ιικά φυτοθρεπτικά συστατικά που μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να προστατευθείτε από ιικές πανδημίες.
(Σημειώστε ότι μόνο τα αντιβιοτικά δεν βλάπτουν τα στελέχη του ιού.
Δημοσιεύομαι επίσης το Herbs.news , το οποίο τεκμηριώνει τις επιστημονικά υποστηριζόμενες αποδείξεις για εκατοντάδες φαρμακευτικά βότανα, συμπεριλαμβανομένων των αντι-ιογενών και αντιβακτηριακών βοτάνων. Πολλά από αυτά τα βότανα μπορούν να καλλιεργηθούν στον κήπο σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αναπτύξετε κυριολεκτικά το δικό σας αντιπλημμυρικό φάρμακο στο σπίτι, χωρίς άδεια από οποιοδήποτε γιατρό, φαρμακευτική εταιρεία ή κυβέρνηση.

Ακολουθεί η πλήρης εξήγηση βίντεο που συνοδεύει αυτή την ιστορία:

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEW STARGET : corfiatiko.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications