ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ΤΩΝ SS ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ΤΩΝ SS ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από την εξέδρα των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδος, που την Κυριακή αγωνίστηκε με την Εσθονία. γράφουν σε καθεστωτικές σελίδες τους, κανένα σοκ! το σοκ ειναι να σε κυβερνούν συμμορίτες και να χαιρετούν με την κομμουνιστική γροθιά του μίσους και της γενοκτονίας της λευκής φυλής όπως δίδαξε ο Φρίντριχ Ένγκελς που με τον Καρλ Μαρξ συνέγραψαν μαζί, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, και αυτό εκαναν με ομαδικές γενοκτονίες σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Και συνεχίζουν σύσσωμες όλες οι ιστοσελίδες τους που ο νεοέλληνας εχει στην πρώτη θέση και απορεί πως τον δουλεύουν τόσα χρονιά :

Σε αυτές φαίνονται οπαδοί της ελληνικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου να προβαίνουν σε ναζιστικό χαιρετισμό και να φέρουν φασιστικά σύμβολα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΩΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΛΕΞΗ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ειναι Πελασγικός και δωρικός χαιρετισμός(έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον Απόλλων! και τα ss συμβολίζουν τους κεραυνούς του Δια, και ότι λένε οι κήρυκες του ψεύδους ειναι ψέμματα έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα διαχρονικά, πότε θα γίνει μήνυση που θα προχωρήσει σε αριστερούς κήρυκες τους ψεύδους για μόνιμη διασπορά ψευδών?

Γράφουν μαλιστα ότι ο μαύρος περιστροφικός κύκλος είναι βορειοευρωπαϊκό παγανιστικό θρησκευτικό σύμβολο, αλλά το θεωρούν...παράνομο!! δηλαδή αρχίζουν διώξεις τύπου ιερά εξέτασης πάλι? ας μαζέψουν όλους τους μη αριστερούς να τους κάψουν στην πυρά όπως έκαναν τότε, παγανιστές και ειδωλολάτρες έλεγαν και τους αρχαίους Έλληνες! το σφυροδρέπανο γιατί δεν ειναι παράνομο?

Εισαγγελική έρευνα για το ναζιστικό σύμβολο «μαύρος ήλιος» στο Ελλάδα-Εσθονία!! και για τα κομμουνιστικα σύμβολα γενοκτονίας της λευκής φυλης και κομμουνιστικους χαιρετισμούς μίσους τι έχουν να που οι φερόμενοι εισαγγελείς οι οποίοι ειναι διορισμένοι εκεί για να εκτελούν εντολες τους? είδατε να κάνουν κατι όταν καίνε ελληνικές σημαίες οι συμμορίτες ? από πότε ποινικοποιείται η ιδεολογία και επεμβαίνει ο εισαγγελέας;

Το 1941 η Εσθονία όπως τόσες αλλες χώρες πήγαν με τους "κακούς ναζιστές" και τους έβλεπαν ως απελευθερωτές για να γλυτώσουν από τις σφαγές των κομμουνιστών που έσφαζαν καυκάσιους ανεξάρτητου χωράς, από την Αρμενία Τουρκιά έως Ισπανία Πολωνία και Ρωσία, και γύρο από τον Καύκασο και στην Ουκρανία αποδεκάτισαν εκατομμύρια από φυλετικό μίσος και σύμφωνα με τον Ένγκελς οτι η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί, στην δε Ελλαδα πέταξαν σε πηγάδια χιλιάδες με το πρόσχημα οτι ηταν συνεργάτες των "κακών" ναζι, σε όλη αυτή την κομμουνιστικη πανούκλα όπως τους έλεγαν που αποδεκάτιζε την Ευρώπη μονο η ναζιστική Γερμανία αντιστάθηκε στην Γενοκτονία τους, πόσοι απο τους φερόμενους εισαγγελείς που δεν ειναι συμμορίτες ξέρουν αληθινή ιστορία? κανένας....Ούτε το 90% των νεοελλήνων δεν ξέρει αληθινή ιστορία χάριν στην κομμουνιστικη προπαγάνδα 80 χρονιά.

Δεν θα επεκταθούμε δεν έχει νόημα ... Οι συμμορίτες δεν έχουν τελειώσει ακόμα με την γενοκτονία, για διαβάστε τι ορίζεται ως Γενοκτονία για να δείτε ποιοι ειναι στα αλήθεια οι ρατσιστές...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications