Για όσους νόμιζαν ότι οι αριστεροι δεν ειναι συμμορίτες - Σκουρλέτης: Βαδίζουμε στο δρόμο του Πολυτεχνείου κόντρα σε κάθε είδους φασισμό
Για όσους νόμιζαν ότι οι αριστεροι δεν ειναι οι ίδιοι συμμορίτες - Σκουρλέτης: Βαδίζουμε στο δρόμο του Πολυτεχνείου κόντρα σε κάθε είδους φασισμό

«Η φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτέλεσε την κορύφωση του αντιδικτατορικού αγώνα. Ενός αγώνα του οποίου τα μηνύματα είναι διαχρονικά», αναφέρει στο μήνυμά του για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας:

«Πολύ περισσότερο που στην εποχή μας κάποιοι εμφανίζονται νοσταλγοί της δικτατορίας και έχουν το θράσος ακόμα και μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο να μιλάνε με κολακευτικά λόγια για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

»Βαδίζουμε, λοιπόν, στο δρόμο του Πολυτεχνείου, στο δρόμο των συνθημάτων του, στο δρόμο της διεύρυνσης της Δημοκρατίας ενάντια σε κάθε είδους φασισμό, ρατσισμό. Σε έναν αγώνα ο οποίος είναι διαρκής».

Και καταλήγει: «Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τα συνθήματα του Πολυτεχνείου». Πηγή μια βρωμοσελίδα τους από τις πολλές σχεδόν όλες στην πρώτη θέση,που διαβάζουν οι νεοέλληνες ως δηθεν έγκυρες πήγες, γεμάτη συμμορίτες υμνητές του σφαγέα Στάλιν και λοιπών κομμουνιστών φυσικά και δεν λένε οτι η δήθεν φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου ηταν πράκτορες, και επίσης πράκτορες πυροβολούσαν και σκότωναν άσχετους γύρο απο το Πολυτεχνείο για να γίνει ντόρος και μετά έστησαν την γνωστή άπατη, και εμφάνιζαν ως νεκρούς από την κακή χούντα ακόμα και ανύπαρκτα άτομα ούτε καν αυτούς που σκότωσαν αυτοί πυροβολώντας τους από μπαλκόνια!! το ψέμα και η υποκρισία ειναι στο αίμα όλων των συμμοριτών για πολλά θέματα οχι μονο για το άνωθεν .

Συμπέρασμα? εδώ και 40 χρονιά η Ελλαδα ειναι υπό κατοχή συμμοριτών "δημοκρατικών", Γιατί λοιπόν απορείτε κύριοι; το θράσος τους ειναι τέτοιο που εμφανίζονται αυτοί ως κάλοι και κακοί οι 'νοσταλγοί της δικτατορίας" όπως λένε, και οποιος ανατρέξει στην ιστορική αλήθεια (που ελάχιστοι το έχουν κάνει) θα δει οτι οι συμμορίτες πήραν διαδοχικά την εξουσία σε όλη την Ευρώπη με σφαγές και γενοκτονίες η μονή που τους δυσκόλεψε ηταν η Γερμανία οπού προκάλεσαν και δυο παγκόσμιους πολέμους κατά της και μαζικές γενοκτονίες, εσάς βεβαία σας έμαθαν άλλα στα σχολειά ΜΜΕ μέσα από ταινίες και τόνους προπαγάνδας 80 χρονιά...

Σε 50- 100 χρονιά θα έχουν γίνει όλοι ουγκα ουγκα (Γκοΐμ) στην Ευρώπη να τους προσκυνούν,τωρα που άρπαξαν και την τεχνολογία που ειναι ανίκανοι να επινοήσουν οι ίδιοι, όποτε υπομονή, ο μεσαίωνας ξανά έρχεται, και αυτή την φορά θα ειναι η πλήρες εξόντωση της λευκής καυκάσιας φυλής, και θα μπορουν να λενε πια ότι κατέκτησαν τον πλανήτη γη που θα ειναι μια αποικία τους στο γαλαξια μας, γεμάτη δούλους να τους υπηρετούν στα πρότυπα της αρχαίας Αιγύπτου. Κάποιοι θα διαβάζουν αυτά και θα λένε τι ασυναρτησίες γράφει? τι να κάτσεις να εξηγείς τώρα σε νεοέλληνες και πόσοι απο αυτούς μπορούν να καταλάβουν? δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα οι περισσότεροι, δεν βάζουμε σχετικό βίντεο με τα άνωθεν γιατί οι δημοκράτες συμμορίτες τα εξαφανίσουν απο το youtube.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications