Δήμος Πειραιά: Έριξε πρόστιμο 8.800 ευρώ σε κουλουρά – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (Έγγραφα)
Δήμος Πειραιά: Έριξε πρόστιμο 8.800 ευρώ σε κουλουρά – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (Έγγραφα)

Από τον Κύρο Παληκάρη – Δήμος Πειραιά: Έριξε πρόστιμο 8.800 ευρώ σε κουλουρά Την στιγμή που οι λαθρομετανάστες πουλάνε ανενόχλητοι τα λαθραία τους προιόντα.. χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.

Απίστευτη καμπάνα ύψους 8.800 ευρώ σε κουλουρά επέβαλε η Δημοτική Αρχή Μώραλη, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Reportaz Net, παρουσιάζοντας έγγραφα – ντοκουμέντα του Δήμου Πειραιά.

Το εξωφρενικό ποσόν των 8.800 ευρώ στον κουλουρά προκύπτει από 4.400 ευρώ για το τέλος που αναλογεί για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου κι άλλα 4.400 από το πρόστιμο, επειδή έστησε τον πάγκο με τα κουλούρια σε πεζοδρόμιο στην οδό Τσαμαδού.Η βεβαίωση της παράβασης έγινε από τη Δημοτική Αστυνομία, στην οποία πολιτικός προϊστάμενος είναι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, όπως έχει οριστεί από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το Reportaz Net, με εντολή του Δημάρχου Πειραιά στάλθηκε η σχετική βεβαίωση στον κουλουρά στις 11-10- 2018 και ώρα 12.10 το μεσημέρι.

Όπως αναγράφεται στο έγγραφο, το απόσπασμα βεβαιωτικού καταλόγου θυροκολλήθηκε λόγω απουσίας του κουλουρά. Ο λόγος της απουσίας του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι εκείνη τη στιγμή νοσηλεύονταν σε ιδιωτική κλινική ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, μόλις πληροφορήθηκε το υπέρογκο πρόστιμο του Δήμου Πειραιά!

Σημειώνεται ότι στον κουλουρά είχε επιβληθεί το 2017 και πρόστιμο 1.000 ευρώ με το αιτιολογικό ότι απουσίασε από το πόστο του και δεν είχε προσλάβει υπάλληλο! Πρόκειται για ένα μεροκαματιάρη που θεωρείται απίθανο να έχει την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει υπάλληλο, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες με εισόδημα κάτω από τρία χιλιάρικα ετησίως και γι’ αυτό στο παρελθόν του έχει δοθεί άδεια να πουλάει κουλούρια.

Τότε το θέμα είχε έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά και ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Νίκος Πηρούνιας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Κάρλες, αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να επιδείξει κοινωνική ευαισθησία στην περίπτωση του κουλουρά, κάτι που είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος, αλλά φαίνεται πως η ανθρωπιά εξαντλήθηκε στο σβήσιμο κλήσεων για παράνομο παρκάρισμα…

Δείτε τα έγγραφα- ντοκουμέντα με τη βεβαίωση της παράβασης των 8.800 ευρώ που επέβαλε η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη στον κουλουρά:

Καλά αυτή είναι η κοινωνική ευαισθησία στο Δήμο Πειραιά; 8.800 ευρώ πρόστιμο στον κουλουρά

reportaznet.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications