Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σαλβίνι: Με μπουλντόζες γκρέμισε καταυλισμό λαθρομεταναστών
Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σαλβίνι: Με μπουλντόζες γκρέμισε καταυλισμό λαθρομεταναστών

Στα «κάγκελα» βρίσκονται εδώ και ώρες οι οργανώσεις ΜΚΟ της μασονίας μαζί τους αριστερούς συμμορίτες και πάσης φύσεως χρήσιμων ηλίθιων στην Ιταλία, καθώς με εντολή Σαλβίνι οι μπουλντόζες έπιασαν «δουλειά».

Η ιταλική Αστυνομία διέλυσε τον πιο διάσημο καταυλισμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών που είχε καταντήσει χώρος ανομίας.

Περίπου 200 πρόσφυγες – παράνομοι μετανάστες ζούσαν στον καταυλισμό της οργάνωσης Baobab Experience στη Ρώμη. Εκεί είχαν συγκεντρωθεί άστεγοι αλλά και Ρομά.

Αλλά εδώ και λίγες ώρες ο καταυλισμός -ένας από τους γνωστότερους στην Αιώνια Πόλη- αποτελεί παρελθόν αφού με εντολή του υπουργού Εσωτερικών και ηγέτη της Λέγκας διαλύθηκε.

«Έτσι λύνουν τα κοινωνικά προβλήματα στη Ρώμη: Με την αστυνομία και τους εκσκαφείς. Ντροπή γι’ αυτή την πόλη», ανέφερε στο Twitter η ΜΚΟ εξαπολύοντας «μύδρους» κατά του Μ.Σαλβίνι.

Για τον Σαλβίνι, όμως, οι «χώροι της ανομίας δεν θα γίνονται πλέον ανεκτοί».

Οι Αρχές είχαν εκκενώσει άλλη μια φορά τον καταυλισμό με τα αντίσκηνα πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Τιμπουρτίνα, ενώ τον Οκτώβριο ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης είχε υποστηρίξει ότι είχε διαπραχθεί ένας βιασμός εκεί.

Η Ιταλία «βουλιάζει» κυριολεκτικά καθώς πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες ζουν σε πάρκα ή στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications