Οι «Ινδιάνοι πολεμιστές» προστάτες της Ελλάδας όταν ο εχθρός ειναι μέσα στο κάστρο –(VIDEO)
Οι «Ινδιάνοι πολεμιστές» προστάτες της Ελλάδας όταν ο εχθρός ειναι μέσα στο κάστρο –(VIDEO)

Εμφανίζονται διάφοροι ψευδό-πατριώτες στο ίντερνετ και τσιρίζουν μόνιμος για τα νέα όπλα όταν ο εχθρός ειναι εντός των πυλών και αυτά τα "νεα όπλα" ειναι σαβούρα άπλα για να μην τα φάει η σκουριά τα πουλάνε στην Ελλάδα που πλυρωνει ξανά για ανταλλάχτηκα μόνιμος .

Ένα φαινόμενο που βλέπουμε συχνά: αυτοι που εμφανίζονται ως σούπερ πατριώτες στο ίντερνετ και πίσω από σελίδες στην ουσία ειναι είτε ηλίθιοι που αναπαράγουν ότι βρουν με αντίληψη υπό το 0 , ούτε καταλαβαινουν τίποτα ούτε γνωρίζουν τίποτα, και βάζουν τα ψέμματα που του έμαθαν ως δεδομένα, γιαυτό οι αριστεροί λένε για ηλίθιους φασίστες.

Είτε ηλίθιοι και έχουν εξαπατηθεί, είτε λαμόγια που τους ενδιαφέρει μονο να μαζέψουν κόσμο και το παίζουν και πατριώτες,η τέλος δικοί τους συμμορίτες που παριστάνουν τους πατριώτες.. Όλοι αυτοί κάνουν χάρες και πανηγύρια για τα σαράβαλα όλη την σαβούρα δηλαδή που θα αγοράσει πάλι η Ελλάδα από τους τους φόρους τους.Η σειρά Bell OH-58 Kiowa ήταν σε συνεχή υπηρεσία του Στρατού των ΗΠΑ από το 1969 έως το 2017, όταν αντικαταστάθηκε από το Boeing AH-64 Apache, το μοντέλο OH-58D Kiowa Warrior έκανε την πρώτη πτήση : 6 Οκτωβρίου 1983, όποτε θα τα αγοράσει η Ελλαδα όλη την σαβούρα ποιος άλλος? και τα απο τα 70 θα βγουν off τα 50 μέσα σε λίγα χρονιά, και το παρουσιάζουν και ως επιτυχία με τίτλους: «Ινδιάνοι πολεμιστές» προστάτες της Ελλάδας!! και άλλα τέτοια χαζοχαρούμενα :

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται να βρίσκονται στην Ελλάδα 70 μεταχειρισμένα ελικόπτερα αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης OH-58D Kiowa Warrior, τα οποία απέκτησε η Ελλάδα από τον αμερικανικό στρατό έναντι 44,15 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΓΕΣ οι «Ινδιάνοι μαχητές» των αιθέρων (Kiowa, φυλή Ινδιάνων της Αμερικής) θα ενισχύσουν την άμυνα των νησιών του Αιγαίου με στόχο να αποτελέσουν σημαντική ασπίδα στην ολοένα και αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Θεωρείται βέβαιο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ότι τα ελικόπτερα θα προσφέρουν τεράστιο αβαντάζ στον τομέα της επιτήρησης των συνόρων, στον Έβρο και τα ακριτικά νησιά του ανατολικού και νοτιανατολικού Αιγαίου, αφού θα έχουν την ικανότητα να επιχειρούν μέρα και νύχτα χάρη στο σύγχρονο σύστημα Mast Mounted Sight που φέρουν πάνω από τους έλικες.Σημειώνεται ότι ήδη το πρώτο ελικόπτερο είναι έτοιμο και βαμμένο με την ελληνική σημαία.

Τι καλά! τώρα δεν θα πλησιάζουν οι Τούρκοι ούτε στα 5 χιλιόμετρα !!!να σημειωθεί ότι τα ελικόπτερα ειναι ναζιστική εφεύρεση μαζί με τους κινητήρες, όπως τόσες αλλες εφευρέσεις και τα άρπαξαν από την Γερμανία στην κυριολεξία, κάτι που αποκρύπτουν και παρουσιάζουν άσχετους δηθεν ως εφευρέτες του ελικοπτέρου, και δεν εχουν κάνει ούτε μια φορά ένα αφιέρωμα για τους δεκάδες εφευρέτες της Γερμανίας τότε και πιο πριν όταν έφτιαξαν τις πρωτες μηχανές εσωτερικής καύσης, ούτε καν μια αναφορά στην google μονο κατι άσχετους δικούς τους τιμούν, δήθεν ως σπουδαίους, τύπου 100 χρονιά από την γέννηση του τάδε... ούτε καν τον Tesla αναφέρουν πότε ο λόγος? όλοι οι άνωθεν που έφεραν την γνώση και την επιστήμη μετά το μεσαίωνα ήσαν καυκάσιοι στο γένος, ακόμα και το ίντερνετ καυκάσιος το επινόησε, βρείτε ποιοι ειναι οι ρατσιστές στην πραγματικότητα..

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications