Νέα εξέλιξη με τον θάνατο της Μαρίας! Τι είπε ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος ζωντανή
Νέα εξέλιξη με τον θάνατο της Μαρίας! Τι είπε ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος ζωντανή

Το ενδεχόμενο η Μαρία Χαλιαμακίδου να δολοφονήθηκε εξετάζουν πλέον οι Αρχές, με εισαγγελική εντολή, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, το βράδυ της Παρασκευής (16.11.2018).

Η 55χρονη είχε εξαφανιστεί το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου από το νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου εργαζόταν. Τέσσερις ημέρες αργότερα, την Καθαρά Δευτέρα, βρέθηκε πνιγμένη στην παραλία των Αβδήρων, κάτω από το παρεκκλήσι του Άη – Γιάννη. Το αυτοκίνητο της ένα χρυσαφί Toyota Yaris, εντοπίστηκε επιμελώς παρκαρισμένο και κλειδωμένο 18 χιλιόμετρα μακριά, στο Πόρτο Λάγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, με συνεχή βουλεύματα ο Εισαγγελέας ψάχνει βαθύτερα την υπόθεση. Ζήτησε εκ νέου άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών για το χρονικό διάστημα αρκετά πιο πίσω από την ημέρα της εξαφάνισης.

Νέα σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, ανέφερε πως η Μαρία Χαλιαμακίδου συνήθιζε να πηγαίνει συχνά στο Πόρτο Λάγος, όπου έδινε ραντεβού με κάποιο φίλο της. Πάρκαρε το αυτοκίνητο της, έμπαινε στο δικό του και απομακρύνονταν από τον οικισμό.

Ο μάρτυρας “κλειδί”
Το ίδιο ανέφερε και ο μάρτυρας που είδε τελευταίος ζωντανή την 55χρονη και έδωσε σχετική κατάθεση στις Αρχές. Όπως είπε στο “Φως στο Τούνελ”, το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018, περίμενε έναν γνωστό του μέσα στο αμάξι του, που το είχε σταθμεύσει σε δρόμο του οικισμού.

Ξαφνικά είδε ένα χρυσαφί Τογιότα Γιάρις να έρχεται με ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο κάτω από το δικό του στον ίδιο δρόμο, αλλά σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που εντοπίστηκε αργότερα από τις Αρχές.

Ο μάρτυρας δεν έδωσε βαρύτητα στα όσα είδε, μέχρι που παρακολούθησε την δημοσιοποίηση της υπόθεσης στο «Τούνελ». Τότε κατάλαβε πως πρόκειται για το ίδιο όχημα που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, την οποία αναγνώρισε.

Θυμόταν πως φορούσε σκούρου χρώματος ρούχα και φαινόταν αναστατωμένη. Παρατήρησε πως βγήκε από το αυτοκίνητο, το κλείδωσε και χωρίς να πάρει κάτι άλλο μαζί της, άρχισε να τρέχει προς τον κεντρικό δρόμο. Σταμάτησε στη διασταύρωση, κοίταξε αριστερά και δεξιά , πέρασε βιαστικά απέναντι και άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση προς την Ξάνθη.

Ο μάρτυρας σε κάποιο σημείο έχασε την οπτική επαφή μαζί της. Άκουσε τότε ένα αυτοκίνητο να σταματάει, πόρτες να ανοιγοκλείνουν και μετά να φεύγει. Εκείνη την ώρα ο δρόμος είχε κίνηση και ο μάρτυρας είδε τουλάχιστον τέσσερα – πέντε αυτοκίνητα να κινούνται προς την Ξάνθη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications