«Οι φωτιές στην Καλιφόρνια άναψαν με λέιζερ εξ ουρανού» ισχυρίζονται Αμερικανοί
«Οι φωτιές στην Καλιφόρνια άναψαν με λέιζερ εξ ουρανού» ισχυρίζονται Αμερικανοί

Ενώ μαίνεται η μεγάλη καταστροφή στην Καλιφόρνια από τη πύρινη λαίλαπα, που έχει αφήσει πίσω της δεκάδες νεκρούς, εκατοντάδες αγνοούμενους και δεκάδες χιλιάδες άστεγους, οι αριστεροί συμμορίτες λένε ότι ειναι "ακροδεξιοί συνωμοσιολόγοι" τώρα έγιναν και "ακροδεξιοί" οι "συνωμοσιολόγοι", που λένε για «στοχευμένες ακτίνες» που έπεσαν από τον ουρανό, βεβαία δεν λένε λέξη πως καίγονται σπίτια και πιο διπλά τα ειναι άθικτα τα χόρτα και τα δεντρά,("συνωμοσιολόγοι" λέξη ταμπέλα για αυτούς που δεν ακολουθούν το κοπάδι και ερευνούν ) πάντως ιστορικά οι ακροδεξιοί έφεραν την τεχνολογία και την επιστήμη και οχι οι αριστεροι .

Για να λενε οι συμμορίτες για "ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους" γιατί ένας από αυτούς ειναι της "δεξιάς" όπως γράφουν, καταλαβαίνει ο καθένας νοήμον (όσοι έχουν απομείνει) ότι έχουν λερωμένη την φωλιά τους, το ίδιο και όταν μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας οι ιδιοι που λένε φασίστες τους πάντες. Οι συμμορίτες λοιπόν αισθάνονται την ανάγκη να βγουν και να πουν για fake news, και για "ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους" πως και δεν τους είπαν φασίστες δεν πιάνει στην Αμερική?? και συνεχίζουν:

Φωτογραφίες που διακινούνται στο Twitter και στο Facebook δείχνουν μυστηριώδεις ακτίνες να πέφτουν στη γη, σε σημεία που στη συνέχεια υποτίθεται ότι εκδηλώθηκαν εστίες φωτιάς.

Κανείς βεβαίως δεν προσκομίζει την παραμικρή απόδειξη για τη γνησιότητα των φωτογραφιών, ή ότι πράγματι σχετίζονται με τις μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις 8 Νοεμβρίου, έκαψαν μέχρι στιγμής 550.000 στρέμματα δασικής γης, κατέστρεψαν σχεδόν 10.000 σπίτια και στέρησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 71 άτομα.

Η πρόγνωση καιρού ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στην Καλιφόρνια, αναμένεται να υποδαυλίσει ακόμα περισσότερο εκείνες τις θεωρίες που υποστηρίζουν ότι κυβερνήσεις διαθέτουν τεχνολογία για τον έλεγχο του καιρού, για την πρόκληση σεισμών και άλλων φυσικών καταστροφών.

Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης να καταφεύγει σε δεισιδαιμονίες, προλήψεις και σε θεωρίες συνωμοσίας για να «εξηγήσει» ότι αδυνατεί να κατανοήσει ή αρνείται να δεχθεί, όπως σε περιπτώσεις μεγάλου πόνου και δυστυχίας.Να σημειωθεί ότι όπως στην Ελλάδα έτσι και στις ΗΠΑ είναι οι ακροδεξιοί συνωμοσιολόγοι που διαδίδουν τις θεωρίες τους. Εν προκειμένω ότι οι φωτιές στην Καλιφόρνια ξεκίνησαν από λέιζερ.

Ο συνιδρυτής της αμερικανικής Νέας Δεξιάς, Μάικ Τόουκς, είναι ένας από εκείνους που πρωταγωνιστούν στη διάδοση της θεωρίας συνωμοσίας για εμπρησμό από λέιζερ.Δημοσίευσε ένα βίντεο, με την άσφαλτο να έχει τρυπήσει σε συγκεκριμένα σημεία από την πυρκαγιά και ισχυρίζεται ότι πυροσβέστης τον διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν προκαλείται από φωτιά.

Ωστόσο, ο ακόλουθος λογαριασμός, που πήρε και τα λιγότερα λάικ και αναπαραγωγές (retweet), απέδειξε ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτιές αλλά με εκτοξεύσεις πυραύλων κι άλλα. Μάλιστα παρέθεσε και τα σχετικά λινκ, από όπου οι ακροδεξιοί συνωμοσιολόγοι πήραν τις εικόνες για να διαδώσουν χάος και πανικό ανάμικτο με προλήψεις και δεισιδαιμονία.Να θυμάστε πάντα την προειδοποίηση του Πλάτωνα: Όσο μεγαλύτερο ψέμα πει κανείς τόσο περισσότεροι θα το πιστέψουν.

Τα άνωθεν ειναι απο ελληνόφωνη κρυφό-σελιδα τύπου ΣΥΡΙΖΑ, γεμάτη συμμορίτες δήθεν αρθρογράφους που συνήθως γράφουν και ασυναρτησίες που μονο οι ιδιοι διαβάζουν,και τα post προπαγάνδας που βάζουν δεν εμφανίζεται κανένας ως αρθρογράφος πάρα το γεγονός ότι έχουν άνω των 50 συμμοριτών η βάζουν ψεύτικο προφίλ όπως κάνουν σε μια άλλη βρομώ-σελιδα τους ως αρθρογράφο, περιεργο οι συμμορίτες να ασχολούνται με τέτοια θέματα, για αυτούς τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! (η ράτσα τους εκτός ότι δεν υπάρχει ούτε ένας αληθινός εφευρέτης/επιστήμονας, έλεγε θεωρίες συνωμοσίας το ηλεκτρικό ρεύμα ότι η Γη ΔΕΝ ειναι στρογγυλή για τους πρώτους πυραύλους των "κακών ναζι" κτλ κτλ, και έκαψε χιλιάδες εφευρέτες και επιστήμονες στην πυρά το μεσαίωνα και στην σοβιετική ένωση ), επικαλούνται και τον Πλάτωνα για να περάσουν την προπαγάνδα τους ότι οι φωτιές ειναι τυχαίες και οι ακροδεξιοί λένε fake news, μονο που τα fake news και η υποκρισία ειναι στο αίμα τον συμμοριτών και οχι στους ακροδεξιούς όπως λένε! Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 για τους συμμορίτες αναφέρει μεταξύ άλλων:H Hθική τους είναι το ψεύδος και η προδοσία. Η διαστρέβλωσις της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους.

Φυσικά η τελευταία φώτο ειναι από troll τους, το έχουν συνήθεια να βάζουν λινκ προς αλλες δίκες τους πήγες μόλυνσης μυαλών ως έγκυρες πήγες,και φυσικά τα στοιχειά τα εξαφανίζουν δίνοντας ακόμα και εντολές στο youtube να κατεβάζει βιντεο αποδείξεις σε πολλά "ενοχλητικά θέματα" εκτός τον πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες, και όταν δεν ξερουν από που να πιαστούν λένε για ψεύτικες φωτογραφίες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός οτι όταν δεν έχεις φωτογραφίες βάζεις σχετικές φωτογραφίες από το ίντερνετ,(όταν έβαζαν οι ίδιοι για δηθεν όπλα της Χ.Α φωτογραφίες από το ίντερνετ εκεί δεν ήξεραν να πουν τίποτα),οι συμμορίτες εκτός οτι ειναι ύποπτοι έχουν κάθε λόγο να λένε για ακροδεξιούς για θεωρίες συνωμοσίας και για fake news! ειδικά το τελευταίο, μιλάνε οι κήρυκες του ψεύδους για fake news, περάστηκα σας αφού η μάζα έχει στην πρώτη θέση ιστοσελίδες τους, και διαδίδει τα ψέμματα τους ως δεδομένα χρονιά τώρα, ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications