Αυστραλία: Νεκρός 42χρονος που τον τσίμπησε σαλάχι
Αυστραλία: Νεκρός 42χρονος που τον τσίμπησε σαλάχι

Το σαλάχι τσίμπησε τον 42χρονο στην κάτω κοιλία, την ώρα που κολυμπούσε – Έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ένας 42χρονος στην Αυστραλία, που την ώρα που κολυμπούσε στην ακτή της Τασμανία δέχθηκε επίθεση από σαλάχι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Παρά τς προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άνδρας εξέπνευσε.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη στεριά από φίλους του και μετά από λίγο έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με την αστυνομία. Την ώρα που δέχθηκε το τσίμπημα, συνοδευόταν, ωστόσο η αστυνομία δεν τον κατονόμασε.

Ο άτυχος άνδρας κολυμπούσε κοντά στην ακτή όταν έγινε η επίθεση.

Την Κυριακή, η παραλία που έγινε το περιστατικό έμεινε ανοιχτή. Το δήμαρχος του Κλάρενς, Ντογκ Τσίπμαν, σύμφωνα με το ABC, δήλωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει αποφασίσει εάν θα κλείσει την παραλία μετά το συμβάν.

«Πρέπει να βρούμε εάν είναι μεμονωμένο τραγικό περιστατικό ή είναι μια ευρύτερη απειλή για την κοινότητά μας» είπε ο Τσίπμαν.

Τα σαλάχια δεν θεωρούνται επιθετικά και μοιραία και οι επιθέσεις τους στους ανθρώπους είναι σπάνιες. Το δηλητήριό τους προκαλεί πόνο και μπορεί να μεταβάλλει τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications