Οι απαγορευμένες φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού στην Αρκτική το 1971
Οι απαγορευμένες φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού στην Αρκτική το 1971

Μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν περίεργα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα και που φέρεται να έχουν ληφθεί από κάποιο η κάποιους από τα πληρώματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη εξωγήινης παρουσίας στη Γη.

Οι φωτογραφίες εκτιμάται πως τραβήχτηκαν από το αμερικανικό υποβρύχιο USS Trepang SSN 674 κάπου ανάμεσα στην Ισλανδία και την Νορβηγία το 1971.

Σε αυτές φαίνονται διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας, με πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για μυστικές δοκιμές της αμερικανικής αεροπορίας και άλλους να ισχυρίζονται πως πρόκειται για εξωγήινους που αναζητούν …πετρέλαιο.

Να σημειώσουμε ότι σε μια από τις φωτογραφίες έχει γραφτεί πως δεν πρέπει να δημοσιευτεί, ενώ σε μια άλλη συγκεκριμένα:«μη εγκεκριμένη αποκάλυψη, Θέμα. Ασφάλεια Certificat, SSN 674. ποινικές κυρώσεις,» σύμφωνα με την express.co.uk.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως τέτοιου είδους κυλινδρικά αεροσκάφη είχαν εντοπιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στο παρελθόν. Το 1908 ο εξερευνητής Benjamin Trueblood είχε παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στον Βόρειο πόλο.

Ο Nigel Watson, ερευνητής ΑΤΙΑ από την Βρετανία, δήλωσε: «Είναι μια περίεργη συλλογή φωτογραφιών, που δείχνουν τύπους ΑΤΙΑ που έχουν εντοπιστεί συχνά από μάρτυρες σε όλα τα μέρη του κόσμου. «Αερόπλοιο ή σκάφη σε σχήμα πούρου έχουν αναφερθεί από το 1896, όταν υπήρχε ένα μεγάλο κύμα θεάσεων από ένα «αερόπλοιο φάντασμα» στις ΗΠΑ.

«Αυτές οι εικόνες ενισχύουν τέτοιους ισχυρισμούς, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αυθεντικότητα τους.«Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι ερευνητές ΑΤΙΑ ξύνουν το κεφάλι τους και αναρωτιούνται αν είναι βάσιμες τελικώς οι εικασίες ότι ΑΤΙΑ έχουν μια βάση στις αρκτικές περιοχές.»

Τέλος μια "γεύση" για το πόσο μπροστά ηταν κάποιοι, από οπού μέρος την τεχνολογίας απολαμβάνουν όλοι σήμερα, ακόμα και αυτοί που τους συκοφαντούν 80 + χρονιά,βλέπε μηχανές jet ελικόπτερα πυραύλους κτλ :

To να λέει κάποιος τους καυκάσιους Γερμανούς τότε "μογγόλους" συμφωνα με την αριστερή προπαγάνδα ενώ κανονικοί μογγόλοι ηταν οι μπολσεβίκοι, η οτι έτρωγαν βελανίδια όπως λέει η επίσης αριστερή προπαγάνδα, προφανώς στερείται στοιχειώδους νοημοσύνης. Και επίσης όταν ερευνούσαν την αρχαία γνώση στην Ελλάδα τότε, οι νεοέλληνες δεν ήξεραν την τυφλα τους από αρχαία και από επιστημονική γνώση,και μέχρι σήμερα οι περισσότεροι συνεχίζουν να αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν μπορουν να κατανοήσουν (μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους) όπως τους έχουν μάθει η λενε ότι αυτά ειναι βλακείες και ειναι υλιστές..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications