Άλλος ένας ηθοποιός που κατεβαίνει για δήμαρχος ειναι σύστημα εδώ και κάτι χρονιά αυτό  - Τι ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούρος
Άλλος ένας ηθοποιός που κατεβαίνει για δήμαρχος ειναι σύστημα εδώ και κάτι χρονιά αυτό  - Τι ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούρος

Ο ηθοποιός και ένθερμος φίλος της ΑΕΚ Γιάννης Βούρος ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας.

Αναλυτικά η δήλωση: «Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω στους πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας την υποψηφιότητά μου να διεκδικήσω το Δήμο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και απαντά στην πρόσκληση – πρόκληση που μου απηύθυναν φίλοι, συναγωνιστές και συνδημότες μου.

Οι σκέψεις, οι συναντήσεις και οι εποικοδομητικές συζητήσεις πολλών μηνών με ώθησαν να πάρω την απόφαση να μη μείνω αμέτοχος στις προκλήσεις των καιρών.

Οδηγό της ζωής μου έχω την πρόσφορα στα δημόσια πράγματα και μετά από μακρά πορεία στα μονοπάτια της κοινωνίας γνωρίζω πως το εγχείρημα θα είναι δύσκολο και ο δρόμος ανηφορικός.

Στο ερώτημα των φίλων μου «γιατί πας να μπλέξεις» απάντησα ότι το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της.

Δεν θα κρύψω ότι ταλαντεύτηκα και ακύρωσα επαγγελματικούς προγραμματισμούς για να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών. Γνωρίζω ότι μπαίνω σε χωράφια ναρκοθετημένα αλλά δεν το κάνω πρώτη φορά, ούτε και τελευταία. Ο Δήμος είναι οι άνθρωποι της πόλης, η ευκαιρία και οι δυνατότητες δικές μας να χτίσουμε μια πόλη πρότυπο και ένα καλύτερο τόπο για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Σύνθημά μας θα είναι η φράση «Η αλήθεια υπάρχει, είμαστε εμείς». Αυτή την αλήθεια θέλω να υπηρετήσω και σας προσκαλώ μαζί να αναδείξουμε».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτός δεν ήταν βο(υ)λευτής με την πασοκαρα ολε και ψήφιζε μνημόνια με τα δύο χέρια για να μας σώσει ?

Μιλάμε για πολύ θράσος τελικά οι τύποι...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications