Ανατροπή της θεωρίας του Δαρβίνου από Ελβετούς επιστήμονες και έβγαλαν άλλη ηλίθια θεωρία: «Όλοι προερχόμαστε από δύο μόνο ανθρώπους»
Ανατροπή της θεωρίας του Δαρβίνου από Ελβετούς επιστήμονες και έβγαλαν άλλη ηλίθια θεωρία: «Όλοι προερχόμαστε από δύο μόνο ανθρώπους»

Μια θεωρία πάνω σε μια άλλη θεωρία και πάει λέγοντας , επιστημονικές ηλιθιότητες!!!οι άνθρωποι προέρχονται από ένα μόνο ζευγάρι ανθρώπων! γιαυτό ειναι όλοι ίδιας φυλής! εκτός από αυτό έκαναν αιμομιξία; τρίτο 'τα τελευταία 200.000 χρόνια' ενώ υπάρχουν στοιχειά παρουσίας ανθρώπων πολύ παλιότερα!
Μία νέα θεωρία έρχεται να ανατρέψει τη σημαντικότερη θεωρία που αφορά στην προέλευση του ανθρώπινου είδους, τη γνωστή και ,ως θεωρία του Δαρβίνου.

Η απόλυτη ανατροπή έρχεται από τη Βασιλεία της Ελβετίας όπου οι επιστήμονες Μαρκ Στεκλ και Ντέιβιντ Τάλερ υποστηρίζουν ότι μετά από ενδελεχείς έρευνες, που περιελάμβαναν την εξέταση περισσότερων από πέντε εκατομμυρίων γενετικών κωδικών από τουλάχιστον 100.000 ξεχωριστά είδη ζώων -συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου..διαπίστωσαν ότι όλοι οι άνθρωποι προέρχονται από ένα μόνο ζευγάρι ανθρώπων, μετά από πιθανώς κάποιο καταστροφικό γεγονός, που άφησε την Γη σχεδόν ερημωμένη.

Έτσι οι μελετητές του πανεπιστημίου της Βασιλείας στην Ελβετία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλοι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στον πλανήτη τα τελευταία 200.000 χρόνια αποτελούν απογόνους ενός μόνο ζευγαριού ανθρώπων που εικάζεται ότι έζησε την ίδια χρονική περίοδο.

Η ερευνητική ομάδα του ελβετικού πανεπιστημίου θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι αντίστοιχη εξελικτική πορεία είχε και το 90% των ειδών του ζωικού βασιλείου, ενώ εκτιμούν ότι όλες οι μορφές ζωής που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην Γη την ίδια περίπου χρονική περίοδο με τον άνθρωπο, πριν από 250.000 χρόνια.

Καταρρίπτεται έτσι σε μεγάλο βαθμό της εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου, προκαλώντας έναν μικρό «σεισμό» μεταξύ των επιστημόνων, καθώς μέχρι πρότινος η θεωρία της Εξέλιξης των Ειδών θεωρούνταν η επικρατέστερη εκδοχή για την πορεία του ανθρώπου στον πλανήτη στο πέρασμα των αιώνων.
thecaller.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications