Είναι δυνατόν ένα πνεύμα να σκοτώνει ανθρώπους στον ύπνο τους;
Είναι δυνατόν ένα πνεύμα να σκοτώνει ανθρώπους στον ύπνο τους;

Έχετε δει στο όνειρο σας αυτό τον άντρα; Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο ισχυρίζονται πως τον ονειρεύτηκαν…

Το 2006, μία νεαρή γυναίκα στη Νέα Υόρκη, ζωγράφισε στον ψυχίατρο της ένα πρόσωπο που έβλεπε συνέχεια στα όνειρα της. Είπε ότι ο άνδρας της έδινε φιλικές συμβουλές για τη ζωή της αλλά μόνο στον ύπνο της. Στη πραγματικότητα, δεν τον είχε συναντήσει ποτέ.

Ο ψυχίατρος άφησε το σκίτσο στο γραφείο του κι ένας ασθενής αναγνώρισε επίσης το πρόσωπο. Του είπε πως κι αυτός έπαιρνε συμβουλές στα όνειρα του από τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ο ψυχίατρος έδωσε το σκίτσο στους συνάδελφους του και τους ζήτησε να το δείξουν στους ασθενείς και να τους ρωτήσουν αν έχουν δει ποτέ αυτό το πρόσωπο. Τέσσερις ασθενείς παραδέχθηκαν πως τον βλέπουν συχνά στον ύπνο τους και όλοι τον ανέφεραν ως “αυτός ο άνδρας”.Έκτοτε, πάνω από 2000 άνθρωποι υποστηρίζουν πως έχουν δει “αυτόν τον άνδρα” ανά τον κόσμο. Αυτή η εικόνα είναι από την Αβάνα στη Κούβα.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες ως προς το γιατί “αυτός ο άνδρας” παρουσιάζεται στον ύπνο τόσων ανθρώπων. Μία από αυτές, βασίζεται στη θεωρία του Γιουνγκ ότι οι άνθρωποι έχουμε μια συλλογική συνειδητότητα. Στην ουσία λοιπόν, “αυτός ο άνδρας” είναι μια αρχετυπική εικόνα που εμφανίζεται σε όσους περνούν δυσκολίες για να τους βοηθήσει, θεωρία που δεν ευσταθεί .

Υπάρχει και μια άλλη νέα κακή εκδοχή παρόμοιας ιστορίας με άλλον άντρα που κάνει κακό :

Πήγαν στο κρεβάτι τη νύχτα να κοιμηθούν και είχαν εφιάλτες ότι κάποιος ήθελε να τους σκοτώσει, αφού ξύπνησαν και συνήλθαν ξανα κοιμήθηκαν. Αλλά το πρωί δεν ξύπνησαν επειδή ηταν νεκροί.

Στην Αμερική πολλοί άνθρωποι περιγράφουν εναν παράξενο άντρα αλλά είναι αόριστοι. Ο καθένας το περιγράφει με διαφορετικό τρόπο, αλλά έχουν ένα κοινό, το ίδιο πνεύμα-πρόσωπο που περιγράφουν πολλοί στα όνειρα τους.

Κανείς δεν τον γνωρίζει, και οι άνθρωποι που τον ονειρεύονται φοβούνται για τη ζωή τους.. Η υπόθεση ξεκίνησε με την ομολογία ενός ανθρώπου που ισχυριζόταν ότι έσπρωξε με το χέρι του αυτόν τον "άνθρωπο" λίγο πριν ξυπνήσει.

Άλλοι υπέστησαν ασφυξία στο ύπνο τους. Είναι λοιπόν δυνατόν ένα πνεύμα να εισέλθει στα ανθρώπινα όνειρα και να τους αναγκάσει να αυτοκτονήσουν;

Από την άποψη των γιατρών, λένε ότι μπορεί να είναι μια διαταραχή ύπνου, κατά την οποία ο εγκέφαλος κοιμάται και το υπόλοιπο σώμα ειναι ενεργό. Ταυτόχρονα, το σώμα κάνει το αντίθετο από αυτό που λέει ο εγκέφαλος.

Συχνές και παρόμοιες εικόνες ονείρων μπορεί να παραμορφωθούν από άλλες παρόμοιες μαρτυρίες. Υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτό το μυστήριο, η ειναι ένα δολοφονικό πνεύμα;

Μια από τις θεωρίες είναι ότι “αυτός ο άνδρας” όπως και στην πρώτη περίπτωση, είναι ένας υπαρκτός άνθρωπος με ισχυρές ψυχικές δυνάμεις, που εισέρχεται και αποχωρεί από όνειρο σε όνειρο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications