Μήνυση εναντίον Youtube και WhatsApp από πατέρα ηλίθιου έφηβου αυτόχειρα (video)
Μήνυση εναντίον Youtube και WhatsApp από πατέρα έφηβου αυτόχειρα (video)

Ένας πατέρας μήνυσε το YouTube, το WhatsApp και έναν ιστότοπο για γνωριμίες εφήβων στη Γαλλία υποστηρίζοντας ότι «έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή» του γιου του, ενός αγοριού 14 ετών που βρέθηκε νεκρό στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο 14χρονος Κεντάλ βρέθηκε στο δωμάτιο του, στο σπίτι της οικογένειας, κρεμασμένος από μια ζώνη κιμονό. Σύμφωνα με την οικογένεια, ο έφηβος ήταν ένα δραστήριο παιδί που έκανε πολλά σχέδια και δεν είχε κανέναν σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτό το μακάβριο «παιχνίδι» είναι διαθέσιμο μέσω του WhatApp και «απειλεί» τους συμμετέχοντας, αναγκάζοντάς τους να κάνουν επικίνδυνα πράγματα που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τον θάνατο του παίκτη.
«Κατηγορώ το YouTube, το WhatsAPP και τον ιστότοπο rencontre-ados.com ότι δεν προστάτευσαν τους νέους», είπε ο Ρενέ Γκατινό. «Θεωρώ ότι το κράτος δεν έλαβε υπόψη του τους κινδύνους που συνιστούν αυτοί οι ιστότοποι για τους νέους», πρόσθεσε.

«Νομίζαμε ότι στην επαρχία θα ήμασταν ήσυχοι. Αλλά το διαδίκτυο είναι παντού και δεν φροντίζουν για την ασφάλειά του» είπε. Εξήγησε μάλιστα ότι, παρά την ηλικία του, γράφτηκε και ο ίδιος χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στον ιστότοπο γνωριμιών για εφήβους rencontre-ados.com

Η οικογένεια θέλει κυρίως να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη ώστε, όπως λέει, να μην συμβούν και άλλες τέτοιες τραγωδίες.Το 2017 η γαλλική αστυνομία είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους ενός παρόμοιου παιχνιδιού, του Blue Whale Challenge που ωθούσε τους νέους να κάνουν ολοένα και πιο επικίνδυνες πράξεις, φτάνοντας μετά από 50 ημέρες στο τελευταίο επίπεδο: την αυτοκτονία.

Ο πατέρας του υποστηρίζει ότι τον παγίδευσαν μέσω ενός βιντεοπαιχνιδιού στο διαδίκτυο, του Momo Challenge.

Η άλλη όψη: o πατέρας προφανώς μεγάλωσε ένα ηλίθιο παιδί μαζί με την μάνα του! ειναι αυτά που ειναι στα όρια νοητικής στέρησης, σαν τους χρήσιμους ηλίθιους συμμορίτες, και παίρνουν πτυχία και θεωρούνται έξυπνοι, και επίσης λένε οτι τους λέει το σύστημα η ένα παιχνίδι, και όμως αυτά τα άτομα ειναι ελεύθερα εκατομμύρια και έχουν και "άποψη" .

 

megalo 700
tetragono 300x300
“” «» kentro sag

 

χωρις εικονα XjjGLToBsC0 h g8U0JHNAW6w 0EiyuZwPKFQ http://www.dailymotion.com/embed/video/x1bpnpt?api=true&autoplay=1

http://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg
nafainetai synexeia

 

class="lazy" src="data:image/png;base64,R0lGODlhAQABAAD/ACwAAAAAAQABAAACADs=" data- ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications