Κρήτη: Οι «Αλβανοί» που κατέβασαν τη σημαία ήταν... Γάλλοι φοιτητές, (η πράκτορες)
Κρήτη: Οι «Αλβανοί» που κατέβασαν τη σημαία ήταν... Γάλλοι φοιτητές, (η πράκτορες)

Γάλλοι φέρονται να κρύβονται πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στην Κρήτη με το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας, γεγονός που πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων και έκανε πολλούς να σπεύσουν να το «χρεώσουν» σε Αλβανούς.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα άγνωστα άτομα είχε ενοικιαστεί από επιχείρηση του Ρεθύμνου. Μέσω του γραφείου ενοικιάσεως βρήκαν την ταυτότητα του ατόμου που το είχε μισθώσει εδώ και ημέρες. Πρόκειται για Γάλλο υπήκοο, ο οποίος είχε έρθει στην Κρήτη μαζί με δύο ακόμα άτομα, επίσης Γάλλους.

Το άτομο που είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο είχε καταλύσει στην περιοχή των Γουβών. Σύμφωνα με την Αστυνομία το ενοικιαζόμενο βρισκόταν στην κατοχή του μέχρι και χθες το βράδυ οπότε και το παρέδωσε στο αεροδρόμιο καθώς μαζί με τους άλλους, αναχώρησε για την χώρα τους.

Κατά την Αστυνομία το όχημα βρισκόταν υπό την κατοχή του Γάλλου ενοικιαστή όταν έγινε το συμβάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές ανήκουν σε γκρουπ 40 ατόμων που είχαν έρθει στην Κρήτη από την Γαλλία.
Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάποιο "σκοτεινό" κίνητρο στην ενέργεια αυτή.

Εκτιμούν, με βάση και το βίντεο, ότι η πράξη αυτή ήταν περισσότερο μία νεανική επιπολαιότητα και ήθελαν να πάρουν την ελληνική σημαία ως ενθύμιο. Σκίζεται ωστόσο, στην προσπάθεια τους να την κατεβάσουν. Υπογραμμίζεται ακόμα ότι και μόνο από το γεγονός ότι αρχικώς υπήρξε φημολογία ότι επρόκειτο για Αλβανούς, υπήρξαν μικρής έντασης περιστατικά, στην πραγματικότητα αναίτια.

Υπενθυμίζεται ,τέλος, πως θύμα βίαιης επίθεσης από τρεις Γάλλους είχε πέσει ένας 30χρονος,πέρσι, στο Ρέθυμνο.
Η αποκάλυψη ότι για την επίθεση ήταν υπεύθυνοι οι Γάλλοι ήρθε ύστερα από αστυνομική έρευνα, με στοιχεία από κάμερες.

Πηγή: cretalive.gr , αυτό που δεν αναφέρουν στο cretalive.gr ειναι οτι κάποιοι τους έβαλαν και προφανώς ειναι συμμορίτες πίσω από όλο αυτό, η ηταν συμμορίτες και λένε για Γάλλους, αφού ούτως ή άλλως οι συμμορίτες ειναι όλοι ίδιοι ανεξάρτητου χωράς, και στην Ελλάδα έχουν ιδιαίτερη αγάπη προς την σημαία και με κάθε ευκαιρία την καίνε, το άλλο ενδεχόμενο ηταν να ηταν πράγματι αλβανόφωνοι επίσης συμμορίτες και έγινε συγκάλυψη από την ίδια την αστυνομία που έχει γίνει υπηρέτρια του συστήματος και των αριστερών(γιαυτό κρύβουν τις φάτσες τους), πως βρέθηκαν Γάλλοι "φοιτητές" εκεί? συνήθως ειναι Αλβανοί παρέα με ελληνόφωνους συμμορίτες(θα τους βρείτε και στο ίντερνετ παρέα),και οι δήθεν αυθόρμητοι "φοιτητές" 40 χρονιά τώρα ειναι πάντα συμμορίτες ΚΚΕ-ΚΝΕ και πολλές φόρες σε επεισόδια λένε ότι ειναι άσχετοι από άσχετες χώρες για να τους καλύψουν , και όλοι οι συμμορίτες εν δύναμη ειναι πράκτορες και τσιράκια .

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications