Τη Μεγάλη Αυτοκρατορία των ΑΝΟΥΝΑΚΙ στην Αφρική Αποκαλύπτει ο Michael Tellinger

Ο Michael Tellinger είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, τουλάχιστον. Είναι ερευνητής και εξερευνητής, ο οποίος ως άλλος Indiana Jones, κάνει πρωτοποριακές ανακαλύψεις σχετικά με προηγμένους εξαφανισμένους πολιτισμούς στο νότιο άκρο της Αφρικής.

Οι συνεχείς προσπάθειές του και η αναλυτική επιστημονική προσέγγισή του έχουν προκαλέσει εντυπωσιακά νέα στοιχεία που θα μας αναγκάσουν να επανεξετάσουμε την προέλευσή μας και να ξαναγράψουμε τα βιβλία της ιστορίας μας.
Ο ίδιος, στην ιστοσελίδα του, μας παροτρύνει να κρατάμε ανοιχτό μυαλό καθώς θα περιηγηθούμε στον μοναδικό κόσμο των ανακαλύψεών του. Ενώνει τις κουκίδες μεταξύ διαφόρων θεμάτων για να μας αποδείξει και να μας υπενθυμίσει πως όλα συνδέονται.

Είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι εμείς είμαστε οι παραγωγοί της δικής μας πραγματικότητας, ενώ η φύση της πραγματικότητάς μας είναι πολύ διαφορετική από αυτή που φανταζόμαστε ότι είναι. Τα πράγματα, μας λέει, δεν είναι όπως φαίνονται και πως ό,τι έχουμε διδαχτεί ως τώρα είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Η ιστορία του πλανήτη μας και η προέλευσή μας ως είδος είναι πολύ διαφορετική από αυτή που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει μέσω των θρησκειών ή των επιστημών.Είμαστε ένα είδος με αμνησία, με τις αισθήσεις μας σε μια βαθιά κατάσταση αδράνειας. Για να ανακαλύψουμε εκ νέου τη σημασία μας ως ανθρωπότητα και την κρίσιμη θέση μας σε όλη τη δημιουργία, πρέπει να αφυπνιστούμε με κάθε τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οι ανακαλύψεις του για τους εξαφανισμένους πολιτισμούς της Νότιας Αφρικής απέφεραν μερικά κρίσιμα κομμάτια που λείπουν από το ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΖΛ, όπως ισχυρίζεται.Ο Michael Tellinger ανακάλυψε τη μεγαλύτερη συλλογή από αρχαία πέτρινα ερείπια που βρέθηκαν στη Γη μέχρι σήμερα στη Νότια Αφρική και τη Ζιμπάμπουε που χρονολογούνται περισσότερο από 300.000 χρόνια.

Σε πάνω από 10 εκατομμύρια πέτρινα ερείπια και 500 τετραγωνικά χιλιόμετρα επιφάνειας, έκανε σημαντικές ανακαλύψεις που θα ζήλευε ο κάθε αρχαιολόγος.

Ανάμεσά τους είναι οι πέτρινοι κύκλοι και το Ημερολόγιο του Αδάμ με την αρχαία προηγμένη τεχνολογία τους. Εργαλεία και αντικείμενα όπως πέτρινα δαχτυλίδια σαν καμπάνες που μπορεί να σχετίζονται με το ενεργειακό πλέγμα της Γης.. Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία αρχαίας εξόρυξης χρυσού και όλα αυτά σχετίζονται με τους Ανουνάκι.

Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Michael Tellinger στο βίντεο που ακολουθεί:Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Michael Tellinger the Vast Goldmining Empire of the Anunnaki in South Afrika

Σπύρος Μακρής www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications