Μάγδα Τσέγκου: «Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις...Δεν έχει κοινωνική μόρφωση...» (video)
Μάγδα Τσέγκου: «Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις...Δεν έχει κοινωνική μόρφωση...» (video)

Για τις δύσκολες στιγμές που είχε κατά τη διάρκεια μίας (...γνωστής) επαγγελματικής της συνεργασίας μίλησε η Μάγδα Τσέγκου μπροστά στην κάμερα του Happy Day. Η δημοσιογράφος είπε στον Μιχάλη Πλεμμένο:

«Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις... Είσαι στον αέρα, δεν μπορείς να μιλήσεις, θες να αντιδράσεις με τον χειρότερο τρόπο, αλλά είσαι στον αέρα, δεν γίνεται...Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα σφάλμα 1, 2, 3, 4, 14, 104... εντάξει, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, το έχει αυτός. Από αγένεια, ασέβεια κλπ έχω πολύ...

Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει κοινωνική μόρφωση, σεβασμό, ευγένεια, τρόπους... να αφήσει τον άλλον να μιλήσει. Όταν αυτό γίνεται κατά κόρον λέγεται "χαρακτήρας".

Έχω πει κι εγώ πολλά, έχω αντιδράσει κι εγώ άσχημα γιατί έχω φτάσει στο αμήν πολλές φορές. Είναι στο πρόγραμμα, όμως, έτσι; Και να μαλώσεις και να διαφωνήσεις, αλλά όταν μια συμπεριφορά τείνει να γίνεται συνήθεια από έναν άνθρωπο και είναι πολύ άσχημη, δεν το ανέχεσαι πια. Έχεις και μια αξιοπρέπεια κι έναν σεβασμό. Πόσο πια; Φτάνεις στο έλεος... Αμήν! Και δεν έχεις άλλη επιλογή. Λες "Παιδιά ή να φύγω ή να με διώξετε, δεν πάει άλλο!"».

Ακριβώς αυτό: παριστάνουν όλοι τους μορφωμένους γιατί τους έδωσαν πτυχία και κοιτάς τι σχολιάζουν και πως ενεργούς και νομίζεις οτι είσαι σε ζούγκλα με πιθήκους,αν ρωτήσεις έναν πτυχιούχο με περγαμηνές κάτι άλλο από αυτό που του έμαθαν δεν ξέρει να απαντήσει καν τετοια ειναι η αντίληψη σε πολλούς, και δεν έχουν ιδέα ούτε για τα αυτονόητα.Βαρεθήκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια .

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications