Οι μεθύστακες κρητικοί ξανά κτύπησαν: Οδηγούσε μεθυσμένος το λεωφορείο και μετέφερε μαθητές!
Οι μεθύστακες κρητικοί ξανά κτύπησαν: Οδηγούσε μεθυσμένος το λεωφορείο και μετέφερε μαθητές!

Επί ευκαιρία:H Κρήτη έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά σε βάρβαρους,εγκληματικά στοιχειά και συνεπώς και σε εγκλήματα, μέθυσους,τροχαία, και τέλος σε συμμορίτες κομμουνιστές ανά 100 κάτοικους,μονο τυχαία δεν ειναι όλα αυτά ....! αν πιάσουν καμιά 10αρια και κάνουν εξέταση DNA μάλλον για άραβες στο γένος θα τους βγάλει, εξάλλου και μοιάζουν πολλοί με άραβες και η Κρήτη ηταν υπό κατοχή Αράβων...

Οι άραβες πήραν τον έλεγχο της Κρήτης από τους βυζαντινούς το 824 μ.χ.Ο Νικηφόρος Φωκάς, ανώτατος διοικητής του βυζαντινού στρατού και ο μεταγενέστερος αυτοκράτορας του βυζαντινού κράτους, θέλησε να πάρει το νησί από τους άραβες και να φέρει την Κρήτη πίσω στη βυζαντινή αυτοκρατορία, καθώς επίσης και να φέρει τους κρητικούς πίσω στο χριστιανισμό. Στις 7 Μαίου του 961,αφού συνκρότησε μια μεγάλη αρμάδα,έβαλε πλώρη για να απελευθερώσει την Κρήτη και από την αραβική κυριαρχία. Μετά από αρκετούς μήνες πολιορκίας, ο βυζαντινός στρατάρχης, πήρε τον εμίρη της Κρήτης ως όμηρο και κατάφερε να νικήσει τους άραβες.

Η Κρήτη για άλλη μια φορά ήταν σε βυζαντινά χέρια και έτσι χιλιαδες Αράβων που έμειναν στην Κρήτη έγιναν "Έλληνες" με καθαρό Ελληνικό DNA όπως λένε κάτι πράκτορες και μια ανάλυση δεν τολμούν να κάνουν και να δημοσιοποιήσουν τα στοιχειά, γιατί άπλα θα βγάλει τους συμμορίτες οχι άπλα μη Έλληνες η γνήσιους Ευρωπαίους στο γένος, άλλα και μια αλλόφυλη συγκεκριμένη ράτσα που κρύβονται πίσω από την δήθεν ιδεολογία και τους επίσης αλλόφυλους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους που έχουν μαζέψει, ίδιας ράτσας με τους μουσουλμάνους που το δόγμα ειναι πάνω από την λογική, αρκεί να τους μάθει ένας δόγμα . Πάμε στο θέμα μας :

Ένα τηλεφώνημα διερχόμενου οδηγού ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το προπορευόμενο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ευτυχώς γλίτωσε τους επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι μαθητές!

Κι αυτό γιατί, όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης!

Ο 50χρονος οδηγός εκτελούσε το δρομολόγιο από Ελούντα προς Άγιο Νικόλαο, όταν άρχισε να επιδεικνύει επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά.

Όντως, σε αλκοτεστ που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και σε συνδυασμό με τις καταθέσεις, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Νομίζω ότι αυτά που γράφετε είναι εντελώς προσβλητικά για εμάς τους κρητικούς. Θα ήθελα απλά να σου υπενθυμίσω ότι αν έλειπαν οι κρητικοί τώρα θα φορούσες φερετζέ και θα σε φωνάζανε ücretsiz kartal.

ΑΤΟΜείπε...

Οι κρητικοί πολεμησαν για την μασονία και για λογαριασμό της Βρετανίας οχι για της Ελλάδα αγαπητέ, προσβλητική ειναι η αλήθεια??? sorry αν σας χαλάμε το παραμύθι τύπου πολυτεχνείου, οι δε κρητικοί είχαν περιγράφει ως αγριάνθρωποι γιατι έσφαζαν Γερμανούς χωρις να ειναι στρατιώτες υπό βρετανική κατοχή το Νησί (όπως και η Κύπρος) κατα παράβαση καθε δίκαιου πόλεμου ολόκληρα χωριά μετατράπηκαν σε αντάρτες , και μετα το έπαιζαν αθώοι χωριάτες τα άνωθεν μας τα επιβεβαίωσαν και κρητικοί σκεπτόμενοι (προφανώς οι σκεπτόμενοι απόγονοι καυκάσιων εκεί που ξερουν και οι ιδιοι οτι οι περισσότεροι ειναι αραβικής ράτσας στην Κρήτη), όσο για το τελευταίο τι θα φώναζε η Ελλάδα δείχνει τι άτομο είσαι αν και ανώνυμος,άντε να σας εξηγήσουν τωρα οτι οι λεγόμενοι ναζι ηταν γνήσιοι απόγονοι αρχαίων και ίδια φυλη με τους αρχαίους Σπαρτιάτες μακεδόνες οπως και έφεραν την επιστήμη και την τεχνολογία, γιαυτό σας λένε ψεμματα οτι ηταν Μογγολοι, ενώ οι κρητικοί και πολλοι νεοελληνες σε όλη την χώρα ειναι ιδιοι με τους άραβες και στην όψη και στο χαρακτήρα, γενετικά δε πολλοί δεν έχουν καν την ομάδα αίματος που είχαν οι αρχαίοι στην Ευρώπη-Ελλαδα κατα τα αλλα καθαρό το ελληνικό DNA!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications