«Η Ιωάννα Μπέλλα δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε!»
«Η Ιωάννα Μπέλλα δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε!»

Η Σήλια Κριθαριώτη είχε προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούν μακριά από την Ελλάδα αρκετά συχνά. «Μου έχουν προτείνει να είμαι κριτής στο GNTM αλλά δεν θα ήμουν συνεπής γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ. Τον μισό χρόνο είμαι στο Λονδίνο».

Η ίδια δεν μασάει τα λόγια της και είναι ειλικρινής με τα κορίτσια που πρόκειται να συνεργαστούν. «Παλιότερα έβλεπα να έρχονται από σχολές μοντέλων κοριτσάκια που δεν θα γίνονταν ποτέ μοντέλα και το έλεγα γιατί είναι αμαρτία να πληρώνουν δεν ξέρω πόσες χιλιάδες για να τους μάθουν να γίνουν μοντέλο.

Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει», αναφέρει η Σήλια Κριθαριώτη, η οποία μίλησε και για την Ιωάννα Μπέλλα και τη συνεργασία τους:

«Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι κούκλα η κοπέλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε. Πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι γιατροί.

Να έρχεται σε εσένα μια κούκλα και εσύ να την καταστρέφεις; Της ράβω για τα Μις Υφήλιος και θα την πάρω και στο Παρίσι και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα εάν ακολουθήσει βέβαια αυτά που πρέπει να κάνει».

zappit

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications