UFO 100 φορές μεγαλύτερό από τη Γη  δίπλα στον Ήλιο (Βίντεο)
UFO 100 φορές μεγαλύτερό από τη Γη  δίπλα στον Ήλιο (Βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες, ένας μεγάλος αριθμός άγνωστων ξένων αντικειμένων έχει παρατηρηθεί κοντά στον Ήλιο μας. Η δορυφορική κάμερα του Stereo Ahead COR2 κατέγραψε πολλά άγνωστα αντικείμενα δίπλα στον ήλιο.

Είναι γνωστό ότι σωματίδια ενέργειας που κτυπούν την κάμερα όλη την ώρα μερικές φορές δημιουργούν αντανακλάσεις φωτός και μερικές φόρες, να φαίνεται ότι δείχνουν κάτι, αυτή ειναι και η δικαιολογία που βρίσκουν και λένε συνήθως , αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία ότι αυτά τα αντικείμενα δεν είναι πάντα αντανακλάσεις από σωματίδια ενέργειας αλλά τεράστια διαστημικά σκάφη με ευφυή έλεγχο.

Υπάρχει μια αδιάκοπη παρατήρηση πολλών αστερισμών που γίνονται από διαστημικούς δορυφόρους που καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στο διάστημα και μεταδίδουν εικόνες στη Γη σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Κατά τη διάρκεια της παρατήρησης, πολλά μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγράφει κοντά στον Ήλιο.

Μερικές φορές αυτά τα γιγάντια αντικείμενα ειναι σαν να κάνουν ανεφοδιασμό ηλιακού πλάσματος από τον ήλιο , και μερικές φορές τα UFO ξεπερνούν τη διάμετρο του πλανήτη μας σε μέγεθος έως και 100 φορές.

Πρόσφατα, για άλλη μια φορά, ένα τέτοιο τεράστιο αντικείμενο παρατηρήθηκε κοντά στον ήλιο. Τα δεδομένα αυτά μεταδίδονται από το SOHO και SDO. Πολλοί θα πουν ότι αυτό είναι αδύνατο και ότι κάθε αντικείμενο που πλησιάζει τον ήλιο θα πυρακτωθεί και θα εξαφανιστεί αμέσως από τις τεράστιες θερμοκρασίες του ηλίου,και όμως είναι σαν βγαίνουν από τον ήλιο(!), σύμφωνα με τις θεωρίες που εκφράζονται από γνωστούς επιστήμονες , υπάρχει η πιθανότητα ότι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να χρησιμοποιούν τον Ήλιο μας ως πύλη για μετακινήσεις στο αχανές διάστημα .

Αυτά τα αντικείμενά δεν είναι παρεμβολή στον δορυφόρο, μετεωρίτες, ηλιακά σωματίδια η άλλα φυσικά σώματα όπως προσπαθούν να πείσουν της NASA. Οι παρεμβολές, οι μετεωρίτες και τα φορτισμένα σωματίδια δεν μπορούν να έχουν πολύπλοκες γεωμετρίες, δεν μπορούν να ταξιδέψουν σε διαφορετική κατεύθυνση η να κάνουν αλλαγές κατεύθυνσης!

Αυτά τα πολλά UFO κοντά στον Ήλιο μας είναι πραγματικά αντικείμενα. Τα UFO έχουν διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικές δομές, διαφορετικά σχήματα. Πολλά UFO είναι γύρω από κάποιο πεδίο "ενέργειας" που δεν καταλαβαίνουμε ακόμα.

Στο παρακάτω ισπανικό βίντεο δείχνει τα άγνωστα αντικείμενα κοντά στον ήλιο, ακόμη και στο φεγγάρι ..Η NASA, όπως πάντα σιωπηλή, η προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτά τα αντικείμενα ότι ειναι φυσικά σώματα ενώ ξέρουν ότι υπάρχουν ....
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications