Οι επιστήμονες της NASA ανακαλύπτουν ένα φαινόμενο στην Ανταρκτική που αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής
Οι επιστήμονες της NASA ανακαλύπτουν ένα φαινόμενο στην Ανταρκτική που αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής

Τα συμπεράσματα ενός πειράματος που διεξήχθη από τη NASA έχουν προκαλέσει αμηχανία στην επιστημονική κοινότητα. Στην μικρή Ελλάδα άκρα σιωπή, όλες οι ιστοσελίδες του κατεστημένου βάζουν πολιτικά θέματα και ότι βάζει η τηλεόραση, η πιασάρικα θέματα τύπου Daily Mail να τραβούν και να ελέγχουν τον όχλο, είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα αναφέρουμε..Η NASA πήγε να ψάξει για μικρές μαύρες τρύπες στην Ανταρκτική. Αντ 'αυτού, ανίχνευσε κοσμικές ακτίνες από το έδαφος

Είναι γνωστό ως πείραμα Antarctic Impulsive Transient Antenna (ANITA). Επιστήμονες του ερευνητικού αυτού έργου της NASA εντόπισαν μυστηριώδεις κοσμικές ακτίνες από το έδαφος στην Ανταρκτική .Κάτι τέτοιο αναιρεί τους νόμους της ορθοδοντικής φυσικής.

Το 2006, οι ερευνητές που συνδέονται με την NASA ξεκίνησαν την Ανταρκτική το Impulsive Transient Antenna (ANITA), ένα πείραμα με μπαλόνια για την παρατήρηση σωματιδίων υψηλής ενέργειας από το διάστημα στη Γη, γνωστές και ως κοσμικές ακτίνες, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πειράματος, τα όργανα της παρατήρησαν κάτι που οι φυσικοί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν. Εκτός από την ανίχνευση κοσμικών ακτίνων από το διάστημα, το ANITA ανίχνευσε επίσης κοσμικές ακτίνες από το έδαφος, καθώς το μπαλόνι μεγάλου υψομέτρου ηταν πάνω από τον πάγο της Ανταρκτικής.

Η επιστημονική κοινότητα δεν μπορεί να εξηγήσει με τους σημερινούς νόμους της φυσικής, κοσμικές ακτίνες που εξέρχεται από τη Γη.

Οι φυσικοί έχουν γνωρίσει εδώ και καιρό ότι τα σωματίδια υψηλής ενέργειας μπορούν να διεισδύσουν βαθιά στη Γη, αλλά κανένα από τα σωματίδια που προβλέπεται από το Πρότυπο Μοντέλο - το πιο ακριβές μοντέλο φυσικής που υπήρχε ποτέ - δεν αναφέρει ότι μπορεί να περάσει όλο τον πλανήτη.

Αρχικά, οι φυσικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν αυτά τα παράξενα γεγονότα ως αποτέλεσμα ενός τύπου σωματιδίου που ονομάζεται ταου-νετρίνο που αποσυντίθεται καθώς διέρχεται από τη Γη. Αυτό θα παρήγαγε ένα στοιχειώδες φορτισμένο σωματίδιο που ονομάζεται tau-lepton, το οποίο θα παρήγαγε τον τύπο που παρατηρήθηκε από τα μπαλόνια του ANITA.

Υπήρχε ένα μόνο πρόβλημα. Το ANITA παρατήρησε τα σωματίδια που έρχονται σε ακραίες γωνίες-27 μοίρες και 35 μοίρες που δεν επιτρέπονται στο πρότυπο μοντέλο φυσικής. Αυτό υποδηλώνει ότι είτε το τυποποιημένο μοντέλο θα έπρεπε να υποβληθεί σε " σημαντικές " αναθεωρήσεις είτε, όπως πρόσφατα πρότεινε ο Derek Fox και οι συνάδελφοί του, το ANITA μπορεί να έχει παρατηρήσει την πρώτη απόδειξη για ένα υπερσυμμετρικό σωματίδιο.

Άρχισαν δηλαδή να λένε για νέα σωμάτια ότι έκαναν και στο CERN, που μάλιστα κατά λάθος βρήκαν ότι υπάρχουν ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός! καταρρίπτοντας τις γελοιότητες κάποιου τυχάρπαστου Ιουδαίου Άλμπερτ Αϊνστάιν που έκλεβε μελέτες άλλων και τις παρουσίαζε για δίκες του, και αυτές λάθος. Τελικά τους έβαλαν στο CERN να πουν ότι έκαναν λάθος! για να μην χαλάσουν τα παραμύθια του Αϊνστάιν.. Που τον διδάσκουν στα σχολειά ως μέγα επιστήμονα και τον έχει εικόνισμα το πόπολο χωρίς καμιά εφεύρεση ούτε καν κάποιο πείραμα άλλα με θεωρίες τύπου θεωρία του Δαρβίνου(τότε που δεν ήξεραν ότι το ανθρωπινό dna δεν έχει καμιά σχέση με πιθήκους) και για τον αληθινό επιστήμονα και εφευρέτη Nikola Tesla η άλλους επιστήμονες που έφεραν την τεχνολογία λέξη γιατί ήταν Γερμανοί οι περισσότεροι από αυτούς.

Η κοσμική ακτινοβολία που προκύπτει από το εσωτερικό της ανταρκτικής είναι η απόδειξη της ύπαρξης εσωτερικού ηλίου μέσα στη Γη.Ο εσωτερικός ήλιος είναι πραγματικός που γνώριζαν οι Γερμανοί επί Χίτλερ που ήταν έτη μπροστά(χωρίς μασονικό έλεγχο) ήδη από το 1930, και έγραφαν οι αρχαίοι, και ειναι η δύναμη που δημιουργεί τον μαγνητικό πεδίο της Γης.Ο Ναύαρχος Byrd, ο οποίος έκανε πολλές αποστολές στην Ανταρκτική μιλά για μια γη "τόσο μεγάλη όσο οι Ηνωμένες Πολιτείες, που δεν είχαν δει ποτέ πριν στην "άλλη πλευρά του νότιου πόλου". Αυτή η "άλλη πλευρά του νότιου πόλου" είναι η Agartha...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications