Την Παρασκευή ξεκινά ο «Παρμενίων 2018» – Η γη θα τρέμει και ο ουρανός θα φλέγεται VIDEO
Την Παρασκευή ξεκινά ο «Παρμενίων 2018» – Η γη θα τρέμει και ο ουρανός θα φλέγεται VIDEO

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ξεκινάει η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 2018», η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Στην άσκηση, η οποία θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος της ελληνικής επικράτειας και θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες μονάδες, συμμετέχουν και φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Όπως τονίζει το ΓΕΕΘΑ, κύριοι σκοποί της άσκησης είναι:Η εξέταση και αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, από τις διεθνείς εξελίξεις, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας.

Η εφαρμογή διαδικασιών διοίκησης και ελέγχου Ενόπλων Δυνάμεων και η βελτίωση του επιπέδου ελέγχου και διεύθυνσης των επιχειρήσεων. Η εξάσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων, καθώς και η διατήρηση και προαγωγή της μαχητικής ικανότητάς τους στο ενοποιημένο πεδίο της μάχης.

Η εφαρμογή του συστήματος χειρισμού κρίσεων και του Εθνικού Συστήματος Συναγερμού, καθώς και η δοκιμή σχεδίων οργάνωσης και λειτουργίας υπηρεσιών Πολιτικής Άμυνας και Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ).

Η ενεργός συμμετοχή και η επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων Εθνοφυλακής.Δείτε βίντεο από τον περσινό Παρμενίωνα:

YΓ ο τίτλος ειναι από σελίδα συμμοριτών ειναι τοσο υποκριτές που παριστάνουν και τους "πατριώτες" για να δελεάσουν τα θύματα τους, όταν την ίδια ώρα γράφουν: η Ελλάδα είναι Δύση και η «ρωσοφιλία» δεν ειναι καλή,αφού παράτησαν την Ρωσία και έκαναν σοβιετική ένωση την Αμερική - Ευρώπη!ένας άλλος ελληνόφωνος έγραφε ότι ο Πούτιν ειναι η Ρωσική εκδοσή του Καντάφι! τέτοιο μίσος τρέφουν όταν δεν έχουν δικοί τους την εξουσία ,και οι νεοέλληνες δεν ξεχωρίζουν καν ποιοι ειναι ελληνόφωνοι και τους έχουν συνηθίσει, εκτός ότι πολλοί νεοέλληνες τους μοιάζουν! μονο για καθαρό ελληνικό DNA ξέρουν να λένε.

ΥΓ 2 τι να κάνεις και τις ασκήσεις και τον στρατό όταν ο εχθρός ειναι μέσα στο κάστρο? για το θεαθήναι όλα, όπως και να αγοράζουν όπλα εξ Αμερικής, για εσάς που λέτε για πόλεμο με την Τουρκιά και λοιπά παραμυθία που σας παραμυθιάζουν τόσα χρονιά, να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και 100 με 500 χρονιά κανένας πόλεμος δεν άρχισε από μόνος του, οι Οβριοί τους άρχισαν, και ένας πόλεμος Τουρκιά-Ελλάδας δεν τους συμφέρει αφού στην Ελλαδα υπάρχουν ηδη χιλιαδες από τον "δικό τους λαό" και του θεωρούν και απογόνους των αρχαίων Ελλήνων οι πλανεμένοι!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications