Πεζοναύτισσα Φωτογραφίζεται και Είναι Όλα τα Λεφτά (εικόνες)
Πεζοναύτισσα Φωτογραφίζεται και Είναι Όλα τα Λεφτά (εικόνες)

Η Shannon Ihrke είναι ένα γνωστό μοντέλο σε πολλά εξώφυλλα στην Αμερική, αλλά είναι επίσης και πρώην πεζοναύτισσα. Φωτογραφίζεται τώρα για το στρατιωτικό ημερολόγιο Military Glamour Calendar 2019 και σίγουρα δεν είναι κάτι που βλέπετε συχνά.

Η 29χρονη εντάχθηκε στο στρατό σε ηλικίας 19 ετών και υπηρετούσε ενεργά για τέσσερα χρόνια. Μιλώντας σχετικά με την θητεία της, διαβάζουμε στην thesun.co.uk: «Ως γυναίκα στο Σώμα των Πεζοναυτών πρέπει να δουλεύεις δύο φορές πιο σκληρά με τους άνδρες για να νιώθεις ισότιμα.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί από τους πεζοναύτες πίστευαν αρχικά ότι δεν θα μπορούσα να είμαι σε θέση να συνεχίσω, ή ότι κατά κάποιο τρόπο δεν θα ήμουν τόσο δυνατή όσο αυτοί, γι’ αυτό έκανα ό,τι χρειαζόταν για να τους αποδείξω ότι ήταν λάθος.

Ήρθα στα όπλα για να δείξω ότι δεν ήμουν κάποια που θα μπορούσε να παραμεριστεί, να χαθεί ή να μην ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν επίσης απολύτως απαραίτητο».

Η Shannon από την Μινεσότα, μας λέει ακόμα ότι στο στρατό έγινε πιο έξυπνη, ταχύτερη και ισχυρότερη. Έμαθε να παραμένει ήρεμη και να διακρίνει μέσα από το χάος. Έγινε κάτι μεγαλύτερο από ότι ήταν και αυτό της άρεσε.

Ο Shannon έγινε λοχίας, ταξίδεψε στον κόσμο και, χάρη στον GI Bill, κέρδισε πτυχίο Επιστημών από το Elmhurst College του Illinois. Όταν εγκατέλειψε τις ειδικές δυνάμεις στράφηκε στην μεγάλη της φιλοδοξία, να γίνει μοντέλο.

Θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στο Σώμα, καθώς της αρέσει πολύ το «χακί», ενώ αν τις κόψεις τις φλέβες θα βγει «πράσινο» αίμα. Ωστόσο η καριέρα του μοντέλου είναι σαφώς ανθηρή, καθώς έχει περισσότερους από 65.000 πιστούς οπαδούς στο Instagram. Απολαύστε την:

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications