Ο Στίβεν Χόκινγκ αν και επίσημα νεκρός μιλάει ακόμα από τον τάφο του: «Δεν υπάρχει Θεός- Κανένας δεν κατευθύνει το Σύμπαν»
Ο Στίβεν Χόκινγκ αν και επίσημα νεκρός μιλάει ακόμα από τον τάφο του: «Δεν υπάρχει Θεός- Κανένας δεν κατευθύνει το Σύμπαν»

Και φυσικά λέει ότι λέει η μασονία οχι για το "Δεν υπάρχει Θεός" , αλλα για ολα τα αλλα που φέρεται να έλεγε ο ίδιος ενώ δεν μπορούσε ούτε να γράψει ούτε να μιλήσει! άσε δε που μπορεί να είχε πεθάνει χρονιά και να είχαν μια κούκλα στην θέση του ποιος θα το είχε καταλάβει? και ξαφνικά είπαν να βγάλουν και βιβλίο,και κάνουν διαφήμιση ομαδικά όλες οι σελίδες του συστήματος , και από γιδοπρόβατα στο μυαλό γεμάτος ο κόσμος, που τον θεωρούν και μεγα επιστήμονα(σαν το πείραμα με τις μαϊμούδες), γιατί έτσι τους έμαθαν και θα τρέξουν να πάρουν το βιβλίο του δήθεν επιστήμονα να διαβάσουν ηλιθιότητες τύπου θεωρία του Δαρβίνου . Μερικά από αυτά που γράφουν:

«Δεν υπάρχει Θεός» – αυτό είναι το πόρισμα του αείμνηστου φυσικού Στίβεν Χόκινγκ, του οποίου το τελευταίο βιβλίο κυκλοφόρησε χτες, Τρίτη.

Το βιβλίο, που ολοκληρώθηκε από την οικογένειά του μετά το θάνατό του, παρουσιάζει απαντήσεις στις πιο γνωστές ερωτήσεις τις οποίες ο Χόκινγκ ανέφερε πως έλαβε κατά τη διάρκεια του χρόνου του στη Γη.

Ο Χόκινγκ, που θεωρείται ένας από τους πιο λαμπρούς επιστήμονες της γενιάς του, πέθανε τον Μάρτιο στην ηλικία των 76 ετών.

«Δεν υπάρχει Θεός, κανένας δεν κατευθύνει το Σύμπαν», γράφει στο βιβλίο «Σύντομες απαντήσεις σε μεγάλες ερωτήσεις».

Ο Χόκινγκ, που θεωρείται ένας από τους πιο λαμπρούς επιστήμονες της γενιάς του!! με θεωρίες και εγώ ειμαι μεγα επιστήμονας!! άμα δε, σε προωθεί ολο το κατεστημένο παρέα με τους χρήσιμους ηλίθιους όταν την ίδια ώρα θάβει η και δολοφονεί αληθινούς επιστήμονες που δεν ακολουθούν την μασονικη γραμμή,γίνεσαι μέγας!!!!! και ας μην έχεις καμια εφεύρεση και ας μην λες τίποτα άλλο από αυτά που θα έλεγε και ο γείτονας σας,ότι βρήκε από μερικά βιβλία φυσικής που διάβασε δηλαδή..

Άλλη μια χρήσιμη μαριονέτα στην κυριολεξία, πολυδιαφημισμένος από το σύστημα κάθε μηνά, σε κανέναν δεν φαίνεται περίεργο, που άλλοι έγραφαν για αυτόν και άλλοι μιλούσαν,και οι αληθινοί επιστήμονες στην αφάνεια ! και αυτοί που νομιζουν οτι ηταν μέγας επιστήμονας 5 φόρες πιο ηλίθιοι! αν ρωτήστε γιατί τον θεωρεί έξυπνο αυτό το βλήμα που λεει τους άλλους βλήματα στην εικόνα η απάντηση που θα σας δώσει αν σας δώσει ειναι γιατί έτσι διάβασε και έτσι του είπαν οι αριστεροί που τον προωθούν.. Παρεμπιπτόντως οι αληθινοί επιστήμονες που έφεραν την γνώση μετά το μεσαίωνα ηταν αντισημίτες!

Σαν τα ζώα καμιά αντίληψη και δεν ειναι θέμα άγνοιας αλλα ηλιθιότητας, ειναι εντελώς ηλίθιοι, καθυβρίζει τους άλλους και υποστηρίζει αυτό που του έμαθαν, ο ιδανικός λαός της μασονίας ειναι να γίνουν όλοι έτσι, αυτα τα μειωμένης νοημοσύνης αντίληψης και κουτοπόνηρα άτομα που υιοθετούν ότι τους λέει το σύστημα ψηφίζουν .. Γιαυτό έκαναν γενοκτονίες και ολοκαυτώματα συγκεκριμένης φυλής που δεν λειτουργεί όπως τύποι σαν αυτόν, σε όλη την Ευρώπη - Ελλάδα αν δεν το είχαν κάνει πως θα έλεγχαν τον κόσμο σήμερα? τα Γκοΐμ ειμαι ανάμεσα μας και υμνούν άτομα που ούτε έχουν προσφέρει τίποτα άλλα ούτε αξίζουν καν και ειναι παρέα με την μασονία, το ίδιο κάνουν και στην πολίτικη...

Ο πλανήτης Γη έχει μετατραπεί σε αφιλόξενο μέρος για να ζήσουν στον υλικό κόσμο ανώτερα πνεύματα, με τόσα ζώα γύρο μας αλλα και δαίμονες, το λέμε δαίμονες γιατί έτσι ξέρουν το κακό...

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications