Το παγκόσμιο κέντρο για τα UFO γνωστό ως MUFON λαμβάνει μια περίεργη αναφορά από μια :Εξωγήινη Οντότητα
Το παγκόσμιο κέντρο για τα UFO γνωστό ως MUFON λαμβάνει μια περίεργη αναφορά από μια :Εξωγήινη Οντότητα

Μια περίεργη έκθεση παρουσιάστηκε στο MUFON, το μεγαλύτερο ερευνητικό οργανισμό στον κόσμο των UFO. Η αναφορά προέρχεται από άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι εξωγήινος μια εξωγήινη οντότητα που μένει στη γη.

Το UFO Network, η MUFON, ειναι οργάνωση έρευνας UFO και εξωγήινης επικοινωνίας, συνήθως θεωρείται ως ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο, που ερευνά για εξωγήινους και εμφανίσεις UFO, μπορεί να έχουν την πρώτη εξωγήινη επαφή, μια περίεργη επιστολή που υποβλήθηκε από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι μια εξωγήινη οντότητα. Αυτή η αναφορά εστάλη στις 8 Φεβρουαρίου 2016.

Αυτός ο φαινομενικά "εξωγήινου" που ονομάζει τον εαυτό του ως "Mogay" φαίνεται να ζητά βοήθεια, και σύμφωνα με το MUFON, είναι η πρώτη φορά που ο οργανισμός έχει λάβει κάτι από μια "οντότητα" που ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει μια μορφή της ευφυούς εξωγήινης ζωής.

Ο Mogay ισχυρίζεται ότι έφτασε στη Γη εξαιτίας ενός αποκαλυπτικού γεγονότος στον πλανήτη του και ότι χρειάζεται επείγουσα βοήθεια αφού έφθασε τον Σεπτέμβριο του 2015 από έναν μακρινό πλανήτη του γαλαξία. Ο Morgay αυτή τη στιγμή λέει ότι περιμένει μια απάντηση από το MUFON, ο Mogay ζει σε ένα ανθρώπινο σώμα, λέει ότι καταλαμβάνει το σώμα ενός ανθρώπου με τη συγκατάθεσή του, και λέει ότι στη φυσική του κατάσταση του υπάρχει ως ηλεκτρομαγνητικό κύμα (ή ενεργειακό πεδίο) και είναι επίσης σε θέση να πάρει τον έλεγχο και να ζήσει μέσα στα σώματα ανθρώπων και άλλων εξωγήινων ειδών.

Η περίεργη ύπαρξη φαίνεται να έχει δυσκολία στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας στο νέο του ανθρώπινο σώμα (το οποίο δήθεν δανείστηκε)και έγραψε:

« Είμαι εξωγήινος που υιοθετείται από την ανθρωπότητα. Μπορείτε να με λέτε Mogay». Εξήγησε ότι αυτό το όνομα ειναι μιας ομάδας του είδους του, "πρόσφυγες" από ένα μακρινό κόσμο που ονομάζεται Matif. Έφυγαν απο τον πλανήτη τους μετά από μια καταστροφική σύγκρουση μεταξύ του πλανήτη Matif και ενός ουράνιου σώματος που τον έπληξε. Ο Mogay γράφει στα χαρακτηριστικά αγγλικά:

«Παραμένουμε σαν ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα και συνήθως χρησιμοποιούμε αντικαταστάσιμα σώματα.Ένα ουράνιο σώμα κατέστρεψε πλειοψηφία της ομάδας μας, προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε από το Matif, αλλά αποτύχαμε και το ουράνιο σώμα (ίσως ένας κομήτης ή ένας αστεροειδής) χτύπησε τον πλανήτη μας. Παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις του ουράνιου σώματος, είχαμε χρόνο να καταφύγουμε χρησιμοποιώντας ένα σύστημα μεταφοράς. Η καταστροφή στο Matif μας έφερε στη γη.»

Ο Mogay ανέφερε επίσης ότι η ομάδα των εξωγήινων προσφύγων του Matif έφτασε στη Γη τον Σεπτέμβριο του 2015, αλλά κανείς δεν γνώριζε την παρουσία τους επειδή είναι καθαρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα και δεν μοιάζουν με μικρούς πράσινους ανθρώπους, όπως πιστεύουν οι Γήινοι. Αλλά ο Mogay βρήκε προφανώς έναν άνθρωπο που ήταν πρόθυμος να τον «υιοθετήσει».

«Είμαστε εξωγήινα όντα που δεν έχουν επαρκή προστασία στη Γη και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Ζω τώρα σε ένα ανθρώπινο σώμα και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο λαός σου με υιοθέτησε. Έμαθα την γλώσσα σε αυτό το σώμα, έτσι μπορώ να σας μιλήσω », γράφει ο Mogay.

Αλλά παρόλο που βρήκα ένα ανθρώπινο σώμα και την ευκαιρία να μάθω για την ανθρώπινη κουλτούρα και τη γλώσσα, δεν κατάφερα να πείσω τις κυβερνήσεις ότι είμαι πραγματικά ένας εξωγήινος από έναν μακρινό γαλαξία που χρειάζεται βοήθεια. Στο τέλος, ο Mogay αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος να έρθει σε επαφή με την κυβέρνηση ήταν μέσω του μεγαλύτερου οργανισμού στον κόσμο των ερευνητών UFO, δηλαδή του MUFON.

Η MUFON παραδέχεται στην ιστοσελίδα της ότι λαμβάνει συχνά ψευδείς αναφορές. Ως εκ τούτου, οι υπάλληλοι της MUFON λένε ότι είναι πολύ πιθανό ότι αυτό το SOS του Mogay είναι απλώς ένας άλλος ψεύτης.

Η ετυμηγορία του MUFON
Το MUFON έχει καταγράψει αυτήν την αναφορά ως HOAX ή ψευδής. Ωστόσο, στις 15 Φεβρουαρίου (2016), η ίδια υποτιθέμενη εξωγήινη οντότητα, η οποία αποκαλεί τον εαυτό του Mogay έστειλε άλλη επιστολή, αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με την UNOOSA ("Γραφείο Ηνωμένων Εθνών για τα διαστημικά θέματα. "Ο Mogay λέει επίσης στην MUFON ότι εάν τον βοηθήσουν, θα πάρουν μια καλή ανταμοιβή και ότι αν το επιθυμούν, μπορούν να αποδείξουν την ταυτότητά τους, γι 'αυτό και μια επιστολή (e-mail) αναφέρετε παρακάτω:

Ο αποστολέας (δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί) είναι ο Kerith McFadden, συνεργαζόμενος βιβλιοθηκονόμος της βιβλιοθήκης Dag Hammarskjöld των Ηνωμένων Εθνών. Προφανώς, θα είχε απαντήσει στα μηνύματα του Mogay, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ο Mogay ισχυρίζεται επίσης ότι έχει λογαριασμό Twitter, όπου μπορεί να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα από αξιωματούχους του MUFON αν το επιθυμούν. Αν και αυτή η ιστορία έχει όλες τις ενδείξεις ότι είναι φάρσα η υπόθεση μέχρι σήμερα είναι υπό διερεύνηση και η αυθεντικότητα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ή μήπως είναι μόνο ένα αστείο του MUFON;.... Η ζωή η μάλλον ο νους η το πνεύμα υπό την μορφή που αναφέρει υφίσταται πάντως!...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications