Χειροπέδες σε 17χρονο Αλβανό που λήστευε πεζούς στα Εξάρχεια
Χειροπέδες σε 17χρονο Αλβανό που λήστευε πεζούς στα Εξάρχεια

O 17χρονος, μαζί με τουλάχιστον έξι συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει συμμορία και με τη χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαιρούσαν από διερχόμενους κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα

Τον ανήλικο Αλβανό ληστή των Εξαρχείων που έκανε επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες και τους άρπαζε χρήματα, κινητά, ακόμη και τα ρολόγια που φορούσαν στον καρπό τους, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 17χρονος αλλοδαπός που είναι μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία με στρατηγείο τα Εξάρχεια δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Ομόνοια.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί σε έξι περιπτώσεις ληστειών ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, εξετάζουν τη συμμετοχή του και σε άλλες ενέργειες.

Μάλιστα αναζητούνται τουλάχιστον έξι άτομα μέλη της συμμορίας που με την απειλή και χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαιρούσαν από διερχόμενους – κυρίως δικηγόρους – στην περιοχή των Εξαρχείων κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο Αλβανός ληστής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications