Η Sinéad O'Connor ασπάστηκε το Ισλάμ,  ξανά βρήκε την βιολογική καταγωγή της!!
Η Sinéad O'Connor ασπάστηκε το Ισλάμ, έβαλε μαντήλα ξανά βρήκε την βιολογική καταγωγή της!!

Η διάσημη Ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σίνεντ Ο’ Κόνορ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΡΑΤΣΑΣ δεν ανήκει στην λευκή καυκάσια φυλή, ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ και ως εκ τούτου άλλαξε το όνομά της σε...Σουχάντα Νταβίτ Shuhada Davitt, αφρικάνικες-αραβικές ράτσες προσκολλούν σε κόμματα και θρησκείες πολύ εύκολα και συνεπώς ελέγχονται πολύ εύκολα .

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια της ποπ, που άλλοτε αποτελούσε είδωλο για εκατομμύρια έφηβους παγκοσμίως, που δίνει τα τελευταία χρόνια το δικό της τιτάνιο αγώνα με την διπολική διαταραχή ασπάστηκε το Ισλάμ, απαρνήθηκε το διάσημο όνομά της και μεταμορφώθηκε σε πιστή μουσουλμάνα. Και το όνομα αυτής; Σουxάντα Νταβίτ. Η λέξη «Σουxάντα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ σημαίνει «Μάρτυρες».

Η 51χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε μάλιστα στο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες στις οποίες φορά την παραδοσιακή τζιχάμπ καθώς και ένα βίντεο όπου ψάλλει μια πρόσκληση σε προσευχή.

Στην ανάρτησή της, στις 19 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Με περηφάνια ανακοινώνω ότι έγινα Μουσουλμάνα. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη κάθε νοήμονος θεολογικού ταξιδιού. Όλες οι γραφές οδηγούν στο Ισλάμ.

Κάτι που καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές». Στην ανάρτησή της, στις 19 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Με περηφάνια ανακοινώνω ότι έγινα Μουσουλμάνα. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη κάθε νοήμονος θεολογικού ταξιδιού. Όλες οι γραφές οδηγούν στο Ισλάμ. Κάτι που καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές».

Εδώ φαίνεται καθαρά η καταγωγή της, απόγονος αραβικών εισβολέων στην Ευρώπη και μογγολικών φύλων, ίδια ράτσα με τους συμμορίτες ανεξαρτήτου συνόρων , άπλα για θρησκεία έχουν τον κομμουνισμό και δεν έχουν καμιά διαφορά με τους μουσουλμανους από βιολογικής άποψης, αν πιάσεις δε έναν συμμορίτη αγρίμι ορκ και το πας στην Σαουδική Αραβία δεν ξεχωρίσει οτι γεννήθηκε Ελλάδα, αυτά για όσους έχουν αυταπάτες περί "καθαρού DNA" γιατί τους το λένε οι αριστεροι για τον απλό λόγο ότι οι ίδιοι δεν ανήκουν καν στην καυκάσια φυλή και συνεπώς ούτε καν απόγονοι αρχαίων ειναι, άλλα απόγονοι βάρβαρων εισβολέων σε όλη την Ευρώπη-Ελλάδα, κατι που φαίνεται και στο χαρακτήρα τους και βιολογικά, για τον ίδιο λόγο δεν υπάρχει αριστερός κομμουνιστής εφευρέτης, μονο για θεωρίες και να εξαπατούν ειναι κάλοι..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications