Ρώσος Υπ. Άμυνας Sergueï Choïgou: oλοκληρώσαμε την παράδοση των S300 στη Συρία.
Ρώσος Υπ. Άμυνας Sergueï Choïgou: oλοκληρώσαμε την παράδοση των S300 στη Συρία.

H Mόσχα ολοκλήρωσε την παράδοση των πυραυλικών συστημάτων εδάφους-αέρος S-300 στη Συρία και ομοίως παρέδωσε 49 τμήματα στρατιωτικού εξοπλισμού, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας .

«Εμείς ουσιαστικά ενισχύσαμε και ενεργοποιήσαμε το σύστημα του ηλεκτρονικού πολέμου. Εμείς προσθέσαμε συμπληρωματικούς εξοπλισμούς και σήμερα εμείς ελέγχουμε την κοντινή ζώνη των 50 χλμ και την απομακρυσμένη ζώνη,τον αρχικό άξονα εισόδου στο συριακό έδαφος ως και 200χλμ», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον Υπουργό η παράδοση τελείωσε πριν 1 ημέρα. Θα χρειαστεί τρίμηνη εκπαίδευση ώστε οι Σύριοι ειδικοί να χρησιμοποιήσουν το ρωσικό σύστημα αεράμυνας S-300 είπε ο Sergei Shoigu στο meeting του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας υπό την προεδρία του Vladimir Putin.

«Έχουμε ολοκληρώσει την στρατολόγηση προσωπικού και έχουμε αρχίσει να τους εκπαιδεύουμε», είπε.

Μέχρι στιγμής, η Ρωσία έχει παραδώσει στη Συρία 49 τμήματα εξοπλισμού ως μέρος της παράδοσης του συστήματος αεράμυνας S-300, δήλωσε ο Shoigu.

« Σύμφωνα με την προεδρική απόφαση, έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση των συστημάτων της αεράμυνας της Συρίας, προκειμένου να διασφαλίσουμε καλύτερη προστασία για τους στρατιώτες μας, έχουμε ολοκληρώσει την παράδοση των συστημάτων S-300, εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ραντάρ, των οχημάτων ελέγχου και των τεσσάρων εκτοξευτών « .tass

Tην είδηση αναμεταδίδει και το συριακό πρακτορείο SANA. Σχετικό βίντεο Russian S-300 Air Defense System Against NATO Military Air Targets :

dimpenews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications