3 Οκτ 2018

Πούτιν: Oι ξένοι στρατοί πρέπει να φύγουν από τη Συρία ακόμη κι ο δικός μας αν το κρίνει η συριακή κυβέρνηση VIDEO.

Πούτιν: Oι ξένοι στρατοί πρέπει να φύγουν από τη Συρία ακόμη κι ο δικός μας αν το κρίνει η συριακή κυβέρνηση.

Ο Πούτιν σήμερα δήλωσε πως «οφείλουμε να εργαστούμε για να μην υπάρχουν στρατοί ξένων χωρών στο συριακό έδαφος συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών δυνάμεων αν το αποφασίσει η συριακή κυβέρνηση ».

Σύμφωνα με τον ίδιο τίποτα δεν θα δικαιολογεί πλέον την παρουσία των ξένων δυνάμεων στη Συρία μετά την εξαφάνιση των τρομοκρατών της Daech στη Συρία.

Ο Πούτιν εκτίμησε ότι η Washington, που παραβίασε τη Διεθνή Χάρτα του ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο δεν έχει πια παρά μόνο δύο μέσα για να διατηρήσει την παρουσία της στη Συρία, είτε ν΄αποκτήσει το πράσινο φως της Δαμασκού ή μια εντολή του ΟΗΕ.

«Υπάρχουν 2 πιθανότητες για τη θεραπεία της κατάστασης. Οι ΗΠΑ οφείλουν ν΄αποκτήσουν μια εντολή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ εξουσιοδοτώντας την παρουσία του στρατού τους στο έδαφος τρίτης χώρας είτε να δεχθούν μια πρόσκληση από τη νόμιμη συριακή κυβέρνηση για την ανάπτυξη στρατού στη Συρία. Το Διεθνές Δίκαιο δεν προβλέπει κανένα άλλο μέσο», σημείωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

dimpenews.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πούτιν: Oι ξένοι στρατοί πρέπει να φύγουν από τη Συρία ακόμη κι ο δικός μας αν το κρίνει η συριακή κυβέρνηση VIDEO.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: