Κάποιος ισχυρίζεται ότι ανοίγει μια πύλη μέσα στο δωματίου του! Βίντεο που το κάνει μπροστά στην κάμερα
Κάποιος ισχυρίζεται ότι ανοίγει μια πύλη μέσα στο δωματίου του! Βίντεο που το κάνει μπροστά στην κάμερα

Το βίντεο δείχνει ότι συχνότητες του ήχου είναι δυνατό να ανοίξουν μια πύλη..

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που δεν είναι απολύτως σαφείς οπως θα δείτε στο βίντεο, και ένας από αυτούς είναι η σημασία των 525 Hz των δύο τόνων που χρησιμοποιήθηκαν μαζί με το ερώτημα εάν το ηχείο ηταν σε κρυστάλλινο κουτί.

Πολλές ερωτήσεις τέθηκαν, ακόμη και αν μπορούσε να το κάνει σε μια ζωντανή μετάδοση στο Facebook ή εάν είχε προσπαθήσει να πετάξει κάτι μέσα στην πύλη και αν ναι, τι συνέβη.

Το βίντεο αρχίζει με το εξηγεί ότι έχει ανοίξει μια γεννήτρια ήχου σε μια ιστοσελίδα και ότι ο ήχος έχει οριστεί σε 528 Hz. Το βίντεο στη συνέχεια γυρίζει στο κρεβάτι όπου υπάρχει ένα ηχείο εκεί που φαίνεται ένα φως.Και εξηγεί ότι έχει άλλη μια γεννήτρια ήχου ανοιχτή στο πρόγραμμα περιήγησης και είναι ρυθμισμένη σε 525Hz.

Στη συνέχεια, ενεργοποιεί τη γεννήτρια ήχου και γυρίζει την κάμερα στο ηχείο στο κέντρο του κρεβατιού και λέει ότι υπάρχουν διακυμάνσεις.
Τότε φαίνεται ότι δημιουργείται μια μικρή και λεπτή λωρίδα φωτός που εμφανίζεται σαν φως που σταδιακά ανοίγει μια πύλη.

Κοιτώντας μέσα από την πύλη, υπάρχουν σπίτια και χωράφια δέντρα κτλ, και λέει ότι είναι η τοποθεσίας της Sedona στην Arizona.
Ο άνθρωπος λέει ότι βλέπουμε μια είσοδο η μια σκουληκότρυπα στην Sedona χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από δύο ήχους,τα συμπεράσματα δικά σας.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications