Σε σοβαρό κράτος θα είχαν καλέσει όλους αυτούς που ευθύνονται στην Ελλάδα λένε άπλα το γελοίο: Άνοιξε η γη και κατάπιε αυτοκίνητο
Σε σοβαρό κράτος θα είχαν καλέσει όλους αυτούς που ευθύνονται στην Ελλάδα λένε άπλα το γελοίο: Άνοιξε η γη και κατάπιε αυτοκίνητο

Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός, όταν άνοιξε η γη στην Αιδηψό και «κατάπιε» αυτοκίνητο.

Ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε στην οδό Θερμοποτάμου και άνοιξε μια τεράστια τρύπα, στην οποία έπεσε ένα αυτοκίνητο.

Σαστισμένοι οι κάτοικοι βγήκαν στη γειτονιά, καλώντας τις αρχές σε βοήθεια.

Οι πολλές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο και σε οικήματα του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια.

H συγκεκριμένη οδός λέγεται Θερμοποτάμου γιατί ειναι πάνω σε πρώην ποτάμι που μπάζωσαν! το πότε έγινε αυτό ειναι άγνωστο, φυσικά καμιά "έγκυρη πηγή" δεν το ανέφερε για ευνοήτους λογούς, ούτε κάλεσαν κανένα δήμαρχο να δώσει εξηγήσεις αφού οι περισσότεροι δήμαρχοι ηταν πρώην πασοκοι και νυν αριστεροι αλλά πάντα κομμουνιστές!και οπού κομμουνιστες μιλάμε για ενα συνονθύλευμα από αδίσταχτες φυλές μαζί με κατώτερες (χρήσιμους ηλίθιους) που αποτελούνται από:

Σημιτικής μογγολικής Αραβικής και αφρικάνικης ράτσας στην πλειοψηφία τους ... κατά τα άλλα καθαρό το "ελληνικό" DNA! και αν μπεις σε σελίδες αριστερών βγάζουν μάτι ότι δεν έχουν καμιά σχέση με ελληνικό πνεύμα! αυτά για όσους θεωρούν τους αριστερούς Έλληνες απόγονους των αρχαίων δήθεν.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications