Ιταλία -Συνελήφθη συμμορίτης δήμαρχος, ο οποίος προωθούσε και διευκόλυνε την λαθρομετανάστευση
Ιταλία -Συνελήφθη συμμορίτης δήμαρχος, ο οποίος προωθούσε και διευκόλυνε την λαθρομετανάστευση

Μια είδηση από την Ιταλία, η οποία βεβαίως δεν είναι δυνατόν να γίνει πραγματικότητα στην Ελλάδα της «πολιτικής ορθότητας», έχει αναμφίβολα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Στην σύλληψη του Ντομένικο Λουκάνο, δημάρχου του Ριάτσε, προχώρησε η εισαγγελία του Λόκρι στην νότιο Ιταλία, με την υποψία ότι βοηθά την παράνομη μετανάστευση. Το εν λόγω χωριό είναι πρωτοπόρο στην υποδοχή «προσφύγων» στην νότιο Ιταλία και η απόφαση αυτή είναι μία ακόμη ένδειξη της αυστηροποίησης της μεταναστευτικής πολιτικής της ιταλικής κυβέρνησης συνασπισμού.

Η Εισαγγελία έδωσε εντολή για την παραμονή σε «κατ’ οίκον περιορισμό» του Λουκάνο, καθώς κατηγορείται ότι διοργάνωσε εικονικούς γάμους ανάμεσα σε κατοίκους του χωριού του και αλλοδαπές προκειμένου αυτές να εξασφαλίσουν άδεια διαμονής.

Στην ανακοίνωσή τους οι δικαστικές αρχές επικαλούνται αποσπάσματα τηλεφωνικών συνδιαλέξεών του, στις οποίες ο Λουκάνο φαίνεται να δρα πραγματικά εν γνώσει του κατά του ισχύοντος νόμου, τον οποίο χαρακτηρίζει «χαζό». Σε σχετική συνομιλία του, την οποία επικαλείται η Εισαγγελία προτείνει σε μια Νιγηριανή να κάνει έναν εικονικό γάμο.

Επίσης, είναι ύποπτος για παρατυπίες στην χορήγηση χρηματοδότησης ως προς την συλλογή των απορριμμάτων στο χωριό του, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικαστικών αρχών.

Στην Ιταλία οι αρχές φέρθηκαν όπως έπρεπε σε έναν «αλληλέγγυο» δήμαρχο, ο οποίος παρανομούσε και προέτρεπε σε εικονικούς γάμους. Στην Ελλάδα οι κάθε λογής… συνάδελφοί του αποτελούν την πραγματική εξουσία, με αποτέλεσμα οι ξεπερασμένες ιδεοληψίες τους να έχουν συσσωρεύσει ένα σωρό από προβλήματα στην Πατρίδα και τον Λαό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications