Πατέρας που σκότωσε τα 6 παιδιά του σε πυρκαγιά παραπονιέται για τις δύσκολες συνθήκες στην φυλακή
Πατέρας που σκότωσε τα 6 παιδιά του σε πυρκαγιά παραπονιέται για τις δύσκολες συνθήκες στην φυλακή

Ο Μικ Φιλπότ ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για την δολοφονία των 6 παιδιών του βάζοντας φωτιά στο σπίτι του παραπονιέται για τις δύσκολες συνθήκες ζωής μέσα στην φυλακή.

Τα 5 από τα παιδιά του πέθαναν αμέσως μέσα στο φλεγόμενο σπίτι ενός ο 13χρονος Ντουέιν άφησε την τελευταία του πνοή 2 μέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Όλα τα παιδιά πέθαναν από την εισπνοή καπνού.

«Είμαι αθώος. Τα μωρά είναι όλος ο κόσμος μου, η ζωή μου όλη. Θέλω να με πάρει κοντά του ο Θεός για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου», ανέφερε ο Φιλπότ στο γράμμα του.

Ο 62χρονος αναφέρει στην επιστολή του ότι ζητάει από τους δικηγόρους του να εξετάσουν αν μπορεί να ασκήσει έφεση εναντίον της θανατικής ποινής που του έχει επιβληθεί.

«Δεν υπήρχαν καθόλου εύφλεκτα υγρά ή υπολείμματα στα ρούχα ή τα παπούτσια μου και οι καινούργιοι μου δικηγόροι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτά στην δίκη μου», ανέφερε ο 62χρονος στην επιστολή του.

Ο Φιλπότ έβαλε φωτιά στο σπίτι του με την βοήθεια της γυναίκας του Μαϊρίντ ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πάρουν μεγαλύτερο σπίτι από το κράτος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications