Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο Α.Τ. Ομόνοιας - Οργή του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για την επίθεση
Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο Α.Τ. Ομόνοιας - Οργή του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για την επίθεση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δημοσίευσε φωτογραφίες των τεσσάρων αστυνομικών που τραυματίστηκαν κατά την καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας σημειώνοντας ότι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη, στο σημείο της επίθεσης.

«Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους "γνωστούς και χαϊδεμένους" εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπημερεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει.

Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηρων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν.

H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη "επιτυχημένη" μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι' αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη», αναφέρει η Ένωση σε ανάρτησή της στο Facebook.

Για την επίθεση μίλησε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, λέγοντας πως «με έγγραφες διαταγές δεν αστυνομεύονται ούτε οι υπηρεσίες πίσω μας, ούτε οι πολίτες. Θέλουν προσωπικό».

«Και το Α.Τ. Ομονοίας βρέθηκε με έναν σκοπό ανυπεράσπιστο, σε επιθέσεις κουκουλοφόρων που δεν έχει διάθεση η ηγεσία και η Πολιτεία να τους συλλάβει. Και γι’ αυτό δεν συλλαμβάνονται. Σαν σήμερα, ο κ. Τόσκας κατήργησε την ομάδα Δέλτα. Είναι εμφανής η απουσία της και τα αποτελέσματα τα εισπράττουμε πίσω μας», σημείωσε.

Αναφερόμενος στους τραυματισμούς των τεσσάρων αστυνομικών, ο Βασίλης Ντούμας είπε: «Όσοι τραυματίστηκαν είναι ελαφρά, περισσότερο ο ένας, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 του ευχόμαστε περαστικά». Αναφερόμενος στο πώς τραυματίστηκε ακριβώς ο αστυνομικός, απάντησε: «Από τα γυαλιά, από θραύσματα στην κλούβα, στο λεωφορείο προσαγωγών».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications